Η Ιωάννα Μαλέσκου κρατά εδώ και λίγες ώρες στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Ιωάννα Μαλέσκου γέννησε με φυσιολογικό τοκετό ένα κοριτσάκι και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Η Ιωάννα Μαλέσκου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι βάρους 3 κιλών, το απόγευμα της Παρασκευής 5 Μαΐου. Μητέρα και μωρό χαίρουν άκρας υγείας, ενώ από το πλευρό τους δεν έλειψε στιγμή ο ευτυχής μπαμπάς, Κωνσταντίνος Δανιάς.

Η Ιωάννα Μαλέσκου είχε κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, ωστόσο με ανάρτηση της στη συνέχεια ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους  για το μωρό που περίμενε, ενώ είχε αποκαλύψει με τον τρόπο της, κρατώντας μια ροζ ομπρέλα, και το φύλο του μωρού ότι είναι κοριτσάκι.


Η Ιωάννα Μαλέσκου  και Κωνσταντίνος Δανιάς, λίγες βδομάδες πριν κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδάκι, παντρεύτηκαν υπό άκρα μυστικότητα με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο της Ραφήνας.


Η Ιωάννα Μαλέσκου και ο Κωνσταντίνος Δανιάς είναι ζευγάρι από το 2021. Ο γοητευτικός εκπαιδευτής σκύλων που λατρεύει τα θαλάσσια σπορ,  αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά και τις φωτογραφίες από την προσωπική του ζωή στα social media.

«Έχω πάρει ήδη 13 κιλά στην εγκυμοσύνη που δεν περίμενα να μπουν τόσο εύκολα στο σώμα μου. Δεν έκανα αυστηρή δίαιτα αλλά το αλάτι και η ζάχαρη έπρεπε άμεσα να περιοριστούν. Εννοείται ότι έχω λιγούρες τη νύχτα, όσο πειθαρχημένη και να είμαι», δήλωνε στο περιοδικό «You» η Ιωάννα Μαλέσκου, λίγες μέρες πριν μπει στο μαιευτήριο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook