Εξιτήριο από το μαιευτήριο πήρε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Η παρουσιάστρια τρισευτυχισμένη έκανε τις πρώτες της δηλώσεις για το νέο κεφάλαιο που άνοιξε  στη ζωή της.

Η Ιωάννα Μαλέσκου έφερε στον κόσμο με φυσιολογικό τοκετό ένα υγιέστατο κοριτσάκι βάρους 3 κιλών, το απόγευμα της Παρασκευής 5 Μαΐου και βέβαια από το πλευρό της δεν έλειψε ο ευτυχής μπαμπάς και σύζυγος Κωνσταντίνος  Δανιάς.

Η Ιωάννα Μαλέσκου βγαίνοντας από το μαιευτήριο επέλεξε να εμφανιστεί στους φωτογράφους και τις κάμερες, μόνη της,  χωρίς τον σύζυγό της και τη νεογέννητη κόρη τους.

Άλλωστε μέχρι τώρα έχει κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Σας ευχαριστούμε πάρα πάρα πάρα πολύ. Πέρα από τη συναισθηματική φόρτιση και τις ορμόνες οι οποίες είναι στον Θεό, είμαι τόσο ήρεμη και ευτυχισμένη που δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτό το πλασματάκι, που το κουβαλούσα τόσο καιρό και μας κράτησε όλο το χρόνο που ήθελε εκείνη για να έρθει στον κόσμο, τελικά είναι στην αγκαλιά μας.
Συγκινήθηκα πολύ. Οι πρώτες ώρες είναι που παίρνεις αυτό το βάπτισμα του πυρός. Που πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι έχεις ένα ανθρωπάκι να φροντίσεις, το αυτοκολλητάκι μου, όπως τη λέω. Αλλάζουν όλοι οι ρυθμοί.

Είναι νέο στάδιο προσαρμογής που ακόμα δεν το έχω κάνει τελείως δικό μου. Είμαι άυπνη, λίγο ζορισμένη αλλά πολύ χαρούμενη» σημείωσε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

«Τρομερά πιεστικό για μια έγκυο»
«Κατά τη διάρκεια της κύησης δεν θα έλεγα ότι είχα τρομερές δυσκολίες.

Είχα περισσότερο αυτά τα σκαμπανεβάσματα της ψυχολογίας μου και όσο πλησίαζε ο καιρός είχα αυτά τα συναισθήματα της λαχτάρας, του πρωτόγνωρου που δεν ξέρεις τι είναι όλο αυτό που ξεκινά και έρχεται.

Αλλά και αυτή η διαρκής αλλαγή, συνολικά. Μέσα και έξω. Καταλαβαίνω την αγωνία και την αγάπη και το ενδιαφέρον το δικό σας και του κόσμου να μάθουν αν γέννησα ή όχι. Αλλά είναι τρομερά πιεστικό για μια έγκυο.
Και το λέω αυτό γιατί το εισέπραξα στον βαθμό που το φίλτραρα μέσα μου. Αλλά μια γυναίκα που δεν μπορεί και έχει την αγωνία της, αυτή η πίεση είναι τρομερή. Καλό είναι να αποφεύγουμε αυτή την ερώτηση» υπογράμμισε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Δείτε το βίντεο του TLIFE με τις δηλώσεις της παρουσιάστριας

Να θυμίσουμε πως πριν περίπου έναν μήνα, η Ιωάννα Μαλέσκου και ο Κωνσταντίνος Δανιάς παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο υπό άκρα μυστικότητα έχοντας στο πλάι τους μόνο μερικούς πολύ στενούς τους φίλους και πρώην συνεργάτες της παρουσιάστριας.

Πηγή: tlife.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook