Ο Ίαν ήταν πιο έτοιμος από μένα να γίνει γονιός», λέει η Μαίρη Συνατσάκη που περιγράφει τη σχέση με την κορούλα της.

Η Μαίρη Συνατσάκη μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» και εκμυστηρεύτηκε ότι η σκέψη της μητρότητας ήρθε μαζί με τον Ιαν Στρατή τον σύζυγο της, ενώ αποκαλύπτει και τα επαγγελματικά της σχέδια.

Η Μαίρη Συνατσάκη δηλώνει ερωτευμένη με την 5 μηνών κόρη της, παραδέχεται ότι ο Ιαν είναι πολύ βοηθητικός στο μεγάλωμα της και εξηγεί πως ξεπέρασε ανασφάλειες που είχε με την εικόνα της.

Η Μαίρη Συνατσάκη είναι μία νέα μητέρα και όπως λέει πριν κάνει παιδί θεωρούσε πως οι μητέρες που δηλώνουν ερωτευμένες με τα παιδιά τους είναι υπερβολικές, αλλά τελικά έκανε λάθος.

«Είμαι μια γυναίκα που δεν μπορώ να αυτοπροσδιοριστώ ούτε με το πως ένιωθα πριν γεννήσω, ούτε και με τον όρο μαμά ακόμα. Πριν γίνω μαμά μου έλεγαν για το συναίσθημα του έρωτα που παθαίνεις με το παιδί και τους έλεγα ‘’αυτά είναι υπερβολές’’».

Η Μαίρη Συνατσάκη αναφέρει πως ο Ιαν ήταν πιο έτοιμος από εκείνη να γίνει γονιός.

«Είναι πολύ βοηθητικός με το μωρό και κάνει τα πάντα. Η σκέψη της μητρότητας ήρθε μαζί με τον Ιαν. Αν δεν έβρισκα έναν άνθρωπο συναισθηματικά διαθέσιμο δεν θα ήθελα να γίνω μαμά».

«Είχα πολλά κόμπλεξ με την εικόνα μου και είχα ταλαιπωρηθεί με διατροφικές διαταραχές»

Όπως λέει η ίδια, από τότε που σταμάτησε την τηλεόραση και ξεκίνησε την επιχειρηματική δραστηριότητα, της έφυγε η αγωνία μήπως την ξεχάσει ο κόσμος.

«Δεν είμαι ‘’ανοιχτό βιβλίο’’ ούτε για τους φίλους μου και αυτός είναι ο βασικός λόγος να τσακωθούμε. Τελευταία έχω ‘’ανοίξει’’ λίγο λόγω της μητρότητας. Είχα πολλά κόμπλεξ με την εικόνα μου και είχα ταλαιπωρηθεί με διατροφικές διαταραχές. Μέσα από θεραπεία είδα τον εαυτό μου ως ύπαρξη».

Η Μαίρη Συνατσάκη ανέφερε πως κάνει γυρίσματα για μια σειρά του Διονύση Ατζαράκη ενώ οι επιχειρηματικές της δραστηριότητες συνεχίζονται και θα επιστρέψει στο yοutube.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook