Χριστίνα Μπόμπα και Σάκης Τανιμανίδης μετακόμισαν εδώ και λίγες εβδομάδες και ζούν με τις δίδυμες κόρες τους εκτός Αθηνών.

Την είδηση ότι μετακόμισαν εκτός Αθηνών είχε κάνει γνωστή η Χριστίνα Μπόμπα με ανάρτηση της της που έγραφε ότι η μετακόμιση ήταν προσωρινή γιατί θα έκαναν ανακαίνιση στο σπίτι τους στην Αθήνα.

«Πετάω για ένα μέρος που είναι οι μικρούλες μου και ο Σάκης. Και θα ζήσουμε εκεί για ένα διάστημα» είχε αναφέρει σε σχετική ανάρτηση η Χριστίνα Μπόμπα αποφεύγοντας όμως να αποκαλύψει το μέρος στο οποίο αποφάσισαν να μετακομίσουν προσωρινά.

Και πράγματι, μέχρι σήμερα το ζευγάρι είχε κρατήσει μυστικό το μέρος όπου βρίσκονται.

Ωστόσο μια επίσκεψη της καλής τους φίλης Αλεξάνδρας Εξαρχοπούλου “πρόδωσε” το μυστικό τους. Συγκεκριμένα, η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο με την Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου να παίζει με τα δίδυμα κορίτσια ενώ το μοντέλο λίγα λεπτά πριν είχε ανεβάσει ένα στιγμιότυπο αποκαλύπτοντας ότι βρίσκεται στην Αντίπαρο.

Στην όμορφη Αντίπαρο λοιπόν ζεί αυτό τον καιρό η οικογένεια Τανιμανίδη – Μπόμπα.

Και αυτή είναι η πανέμορφη θέα στη θάλασσα από το σπίτι τους στο όμορφο νησί.

Μάλιστα πριν από λίγες μέρες ο Σάκης Τανιμανίδης ανέβασε κι ένα βίντεο από το σπίτι τους στην Αθήνα που είναι στην κυριολεξία γιαπί

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook