«Κιτς», «Λολίτα», «Halloween», ήταν μερικά από τα καυστικά σχόλια της Ραμόνας Βλαντή για τις εμφανίσεις στον τελικό της Eurovision

Με μια εντυπωσιακή εμφάνιση, η τραγουδίστρια Loreen αναδείχτηκε νικήτρια στη Eurovision με το τραγούδι «Tattoo» 11 χρόνια μετά το «Euphoria».

Η Loreen συγκέντρωσε συνολικά 583 βαθμούς (340 από τις κριτικές επιτροπές και 243 από το televoting) και χάρισε στη χώρα της το έβδομο τρόπαιο, ισοφαρίζοντας έτσι το ρεκόρ που διατηρούσε μέχρι σήμερα η Ιρλανδία.

Αρχικά η Ραμόνα Βλαντή μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι» για την εμφάνιση της Μολδαβίας κι είπε ότι δεν μπορεί να αντιληφθεί το στυλ των ρούχων που επέλεξαν, καθώς θα έπρεπε να είχαν πάρει έμπνευση από τις παραδοσιακές τους καταβολές για τα ρούχα που επέλεξαν.

Για την εμφάνιση της νικήτριας, το μοντέλο και κριτής στο Style me Up, είπε ότι της άρεσε και της θύμησε το στυλ της Τάμτα.

Την εκπρόσωπο της Πολωνίας, αντίθετα την βρήκε πολύ κιτς.

Η εμφάνιση της Φινλανδίας δεν την ικανοποίησε καθόλου, όπως επίσης και η εκπρόσωπος του Ισραήλ.

Την Blanka Paloma, την εκπρόσωπο της Ισπανίας, ανέφερε ότι το πάνω μέρος της εμφάνισής της ήταν καλό, ωστόσο δεν της άρεσε ο συνδυασμός με το κάτω μέρος.

Ως πάρτι «Halloween», χαρακτήρισε η Ραμόνα την εμφάνιση της Γερμανίας, και «λολίτα» την εκπρόσωπο της Πορτογαλίας. Την εμφάνιση του εκπροσώπου της Ιταλίας βρήκε ωστόσο, πετυχημένη η Ραμόνα Βλαντή.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook