Όλα όσα σχολίασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τη μεγάλη βραδιά της Eurovision

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» και σχολίασε τις εμφανίσεις στον χθεσινό μεγάλο τελικό.

«Η Κύπρος θα έπρεπε να είναι στη πεντάδα»
Ο παρουσιαστής και συνθέτης ξεκίνησε αναφερόμενος στους τέσσερις βαθμούς που έδωσε η Ελλάδα στον Andrew Lambrou και στην Κύπρο, λέγοντας πως ήταν άδικη και θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον στην δεκάδα.

«Κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να είναι στη πεντάδα. Ήταν ένα ωραίο αγόρι με φωνάρα με ένα κομμάτι που τα είχε όλα. Όταν από την επιτροπή της Ελλάδας του δίνουν 4, το καταδικάζουν. Σε μία Κύπρο που βγήκε με αέρα. Είναι άδικο όταν έδωσαν 12 στο Βέλγιο. Εγώ χθες είδα μία εκπομπή να ξεκινάει με τη φράση ‘’Βίκτωρ, το μουσικό σου ταξίδι μόλις αρχίζει’’ αντί να πει ‘’Βίκτωρ, φροντίσαμε να τελειώσει’’».

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε πως ο Βίκτωρας δεν είχε τη στήριξη που θα έπρεπε.

«Υπερίσχυσαν οι επιτροπές και βγήκε η Σουηδία»
Αναφερόμενος στη νικήτρια της βραδιάς, ο Ανδρέας Μικρούτσικο είπε πως ο τρόπος κίνησής της είναι μινιμαλιστικός.

«Από τα τρία κομμάτια είχα πει πως τρίτο θα είναι το Ισραήλ, δεύτερο ή η Σουηδία ή Φιλανδία. Υπερίσχυσαν οι επιτροπές και βγήκε η Σουηδία. Εγώ έβλεπα στη δεκάδα την Κύπρο και τη Τσεχία. Αλλά αφού η Ελλάδα έδωσε 4 λογικό είναι».

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τη Γαλλία
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχολίασε την αντίδραση της Γαλλίδας τραγουδίστριας που προχώρησε σε απρεπή χειρονομία κατά τη διάρκεια των αποτελεσμάτων.
«Ήταν μία καθωσπρέπει ξινή Γαλλίδα»

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook