«Πέρασαν πολλά χρόνια μέχρι να βρω τι πραγματικά θέλω, είχα χάσει τελείως το χιούμορ μου », είπε σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση η Κατερίνα Καραβάτου

Στο πλατό της εκπομπής “Γειά σου” βρέθηκε σήμερα καλεσμένη η Κατερίνα Καραβάτου η οποία τη φετινή τηλεοπτική σεζόν παρουσιάζει ένα διαφορετικο πρότζεκτ από αυτά που την είχαμε συνηθίσει, το “My Style Rocks”.
«Νομίζω ότι τα πολύ τελευταία χρόνια έκανα την επανάστασή μου και κάπως ξέσπασα σε κάποια πράγματα. Όταν ήμουν μικρή δε μπορούσα να κάνω τίποτα, είπε η Κατερίνα καραβάτου και εξήγησε ότι: Ένιωθα ότι πρέπει να είμαι πολύ καθώς πρέπει, πολύ καλό παιδί. Ήθελα πάντα οι γονείς μου να είναι εξαιρετικά περήφανοι. Δεν ήθελα ποτέ να βρει κάποιος κάτι να πει κάτι αρνητικό στους γονείς μου για μένα. Έχω μεγαλώσει πολύ έτσι. Είναι καταπιεστικό.
Έχω αφήσει πολλά στην άκρη εξαιτίας αυτού τα οποία μετά, όταν τα βρήκα μπροστά μου τα αντιμετώπισα.

Πέρασαν πολλά χρόνια μέχρι να καταλάβω ποια ήταν αυτά, τι πραγματικά θέλω. Τώρα είμαι καλύτερα με τον εαυτό μου. Έχω κάνει μεγάλη διαδρομή. Τώρα αισθάνομαι πολύ καλά με τον εαυτό μου» ανέφερε η Κατερίνα Καραβάτου.

Αναφέρθηκε στη συνέχεια στην απόφασή της να πει “ναι” στο My Style Rocks, η Κατερίνα Καραβάτου είπε, «Αισθάνομαι πιο όμορφη από ποτέ. Στο My Style Rocks περνάω πάρα πολύ ωραία. Ήθελα να κάνω μια αλλαγή, στην προσπάθειά μου αυτή να βρω ποια είμαι και που πάω, ήθελα να κάνω μια αλλαγή και στα επαγγελματικά. Αυτό δεν είναι εύκολο όταν έχεις προσδιοριστεί με κάποιο τρόπο…

Το μόνο που είχα σίγουρο όταν ήρθε αυτή η πρόταση, ήταν ότι θα δούλευα πάρα πολύ σκληρά όπως κάνω πάντα. Είμαι σκυλί μαύρο όταν μπαίνω κάπου. Άκουσα διάφορα πράγματα…Τα τελευταία χρόνια είχα χάσει εντελώς το χιούμορ μου”.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook