Η Κλέλια Ρένεση σχολίασε με το δικό της τρόπο την βαριά ήττα του ΣΥΡΙΖΑ

Η γνωστή ηθοποιός, που πολλές φορές εκφράζει την άποψή της σε κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα, έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση στα social media για τις φετινές εκλογές.

«Μην απελπίζεστε πουλάκια. Η στροφή στον συντηρητισμό, ο καταπιεσμένος λαός, ο κόσμος που νιώθει πως δεν εκπροσωπείται η φωνή του στη Βουλή, είναι σημάδια πως φτάνοντας στον πάτο, μόνο ν’ ανέβουμε μπορούμε. Απλά τώρα το ξέρουμε και δεν έχουμε αυταπάτες. Καλύτερα χωρίς αυταπάτες κύριοι, παρά με φούμαρα. Μάθαμε ποιοι είμαστε. Τώρα ξέρουμε κατά πού να πάμε. Είναι σπουδαίο. Το απέδειξε φρικαλέα ο νομός Σερρών. Είμαστε μόνοι μας έναντι σε έναν μηχανισμό αδιανόητης σύνθλιψης της οποιασδήποτε μορφής δικαιοσύνης και δημοκρατίας. Έναν μηχανισμό ύπνωσης του λαού. Όλα στο παζάρι αρκεί να υπάρχει «σχέδιο» και «σταθερότητα».

Ήρθε η ώρα να βρούμε το δικό μας σχέδιο και τη δική μας σταθερότητα σαν απάντηση σ’ αυτό το φαινόμενο. Αφήστε τις βαλίτσες, δεν αφήνουμε τη χώρα στα νύχια τους. Αφήστε τους διπλανούς. Όσο φταίνε αυτοί , φταίμε και εμείς. Αφήστε τον θυμό και πάμε σε οργανωτική σκέψη. Όσο και αν σας φαίνεται παράδοξο αυτό που λέω, ήρθε η εποχή μας. Μη γελάτε, κρατήστε αυτό το ποστ και ανατρέξτε σ’ αυτό 1 χρόνο μετά» έγραψε η Κλέλια Ρένεση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ακολούθησε και νέα ανάρτηση της Κλέλιας Ρένεση στο Twitter με πολλούς από τους χρήστες που την άκουσαν να μην μπορούν να καταλάβουν τι θέλει να πεί η ηθοποιός

Ξεκινά διερωτώμενη αν «αυτοί οι άνθρωποι θα πουν ότι πήραμε λαϊκή εντολή, με όποιο ποσοστό πάρουν» χωρίς να συγκεκριμενοποιεί σε ποιον και σε τι αναφέρεται και συνεχίζει σε έναν μονόλογο που, όπως λένε οι σχολιαστές, κάτω από την ανάρτησή της «και 100 φορές να το δεις πάλι δεν θα καταλάβεις…».
Η ηθοποιός, αναρωτήθηκε στη συνέχεια αν το ποσοστό που πήρε η ΝΔ «είναι γιατί ο κόσμος τους εμπιστεύτηκε;». Και συνεχίζει λέγοντας: «Τόσο ψηφολάγνοι είναι, με αυτόν τον χυδαίο τρόπο; Κόντρα σε όλους τους κανόνες τους δημοκρατικούς;»

Καταλήγει λέγοντας ότι «εχεις δώσει τόσους λόγους, έχεις κυβερνήσει κιόλας, ησύχασε ένα λεπτό, άσε τον άνθρωπο να καταθέσει το ψηφοδέλτιό του. Ησυχάστε όλα καλά θα πάνε».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook