Χριστίνα Κολέτσα: Νύχτα τρόμου για την τραγουδίστρια κατά τη διαμονή της σε ξενοδοχείο στην Αυστραλία (video)
Σε περιοδεία στην Αυστραλία βρίσκεται η Χριστίνα Κολέτσα και είχε μια άσχημη εμπειρία στο ξενοδοχείο που μένει
Η Χριστίνα Κολέτσα μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για την τρομακτική εμπειρία που έζησε σε ξενοδοχείο στη Μελβούρνη.
Η τραγουδίστρια αναστάτωσε τους θαυμαστές της με την ανάρτησή της στα social media, όπου τους ενημέρωνε για την εκκένωση που χρειάστηκε να κάνει σε ξενοδοχείο που διέμενε στη Μελβούρνη.
«Δεν μου έχει ξανασυμβεί αυτό. Δεν ήταν ακριβώς νύχτα, ήταν πολύ νωρίς το πρωί, και ξαφνικά άρχισα να ακούω σειρήνες σε όλο το κτίριο, κόσμο να κατεβαίνει και δεν συνειδητοποιήσαμε ποτέ τι είχε συμβεί. Ήρθαν εδώ δυο οχήματα της πυροσβεστικής, ήρθαν πάνω γύρω στα 7 άτομα, με κάτι σιδερένια εργαλεία, όχι με μάνικες για να ρίξουν νερό. Όλο αυτό κράτησε γύρω στα 30-40 λεπτά και μετά μας είπαν να ανέβουμε πάνω στα δωμάτιά μας», είπε αρχικά.
«Ήμουν πολύ τυχερή γιατί το jetlag μου έχει κρατήσει πολύ καιρό, οπότε ήμουν ξύπνια. Άρχισα να ακούω αυτή τη σειρήνα και νόμιζα ότι κάτι άρχιζε να κάνει το πλυντήριο ή το ψυγείο, δεν κατάλαβα στην αρχή. Μετά κατάλαβα ότι προερχόταν από τον διάδρομο, ήταν όλοι με τα εσώρουχα, με τις φόρμες τους. Δεν έμαθα ποτέ τι έγινε. Κατέβηκε ένας υπεύθυνος κάτω που μας είπε να ανέβουμε στα σπίτια μας, αλλά δεν ρώτησα τι είχε γίνει. Ήταν όλος ο κόσμος ανάστατος, ήμασταν πολλοί άνθρωποι αλλά δεν μπήκα στη διαδικασία να ρωτήσω τι έγινε», συμπλήρωσε η Χριστίνα Κολέτσα.
«Εγώ τρέμω τους σεισμούς και φοβήθηκα μην έχει γίνει κανένας σεισμός και κάτι δεν κατάλαβα. Στην Μελβούρνη θα κάτσω μέχρι μέσα Ιουνίου, περνάω πάρα πολύ ωραία, έχω μία δεύτερη οικογένεια. Δεν υπάρχει αυτό που γίνεται, νιώθεις σαν να είσαι στην Ελλάδα», κατέληξε μιλώντας στο «MEGA Καλημέρα».
Ολες οι Ειδήσεις
- Θρίλερ στην Τουρκία: Συνετρίβη αεροσκάφος που μετέφερε τον αρχηγό του γενικού επιτελείου της Λιβύης -Βίντεο
- Αγροτικά μπλόκα: Μετ εμποδίων, με ταλαιπωρία και καθυστερήσεις η έξοδος των εκδρομέων για τα Χριστούγεννα – Ουρές χιλιομέτρων στις Εθνικές Οδούς (βίντεο)
- Πέννυ Ρόγκα στο PS Blog: «Υπήρξαν φίλοι μου που εξαφανίστηκαν όταν νόσησα με καρκίνο»
- Οι«ΕΙΚΟΝΕΣ» με τον Τάσο Δούση, ταξιδεύουν στην Κίνα, Σάββατο και Κυριακή στις 17:45 στο OPEN
- Πρόσθετη οικονομική στήριξη για την Κρήτη λόγω μεταναστευτικού, ζήτησε ο Γ. Αυτιάς
- ΕΡΤnews: «365 Στιγμές» με τη Σοφία Παπαϊωάννου – «Το μυστικό των Χριστουγέννων της κυράς Ανθής στη Μάνη και οι Μανιάτες της Κορσικής» – Πέμπτη 25.12.2025
- Το ΣΚΡΑΤΣ στον ρυθμό των Χριστουγέννων – Νέοι εορταστικοί λαχνοί με πολλές ευκαιρίες για κέρδη και ειδική περιοχή για ευχές
- ΕΡΤ1: Ρεβεγιόν Χριστουγέννων με την καλύτερη #ΠΑΡΕΑ – Τετάρτη 24.12.2025, στις 22:30 – Δείτε βίντεο
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook