Σε Ρώσo «πετρελαιά» πούλησε το εκπληκτικό εξοχικό της στη Μάλαγα στο Δυτικό άκρο της Μεσογείου η Αθηνά Ωνάση πριν λίγες ημέρες.

Το 5.500 στρεμμάτων αμφιθεατρικό οικόπεδο, με την εκπληκτική παραδοσιακού ύφους  κατοικία, πουλήθηκε σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Bigpost.gr στην τιμή των 37.000.000 δολαρίων.

Το σπίτι είχε αγορασθεί  στα μέσα της δεκαετίας του ‘80 από  τη μητέρα της Αθηνάς,  Χριστίνα, μοναχοκόρη του Αριστοτέλη Ωνάση,  τις ημέρες που βίωνε ευτυχισμένες οικογενειακές  στιγμές με τον τέταρτο σύζυγο της Τιερί Ρουσέλ, τον μόνο σύζυγο  από  τον οποίο απόκτησε παιδί, τη λατρεμένη της  Αθηνά -μοναδική απόγονο σήμερα του εμβληματικότερου Έλληνα μεγιστάνα.

Εκεί λίγο πριν το πέρασμα του Γιβραρτάλ  πίστευε η Χριστίνα ότι θα βρει τη γαλήνη της με τον γόη Τιερί και το μοναχοπαίδι της, αφού οι τρεις προηγούμενοι γάμοι της δεν είχαν  δυστυχώς  θετική έκβαση.

Το εντυπωσιακό  σπίτι σε Τοσκανικό ύφος -παρότι στην Ισπανία-  βρίσκεται στην κορυφή  κατάφυτου λόφου, ενώ ακριβώς δίπλα του  η Χριστίνα και ο Τιερί σχεδίασαν  παραλληλόγραμμη πισίνα με χαραγμένο στον πυθμένα της ένα τεράστιο R που παραπέμπει στο αρχικό  του επίθετου Roussel .

Μετάνιωσε για την πώληση του Σκορπιού 

Η Αθηνά  Ωνάση (Ρουσέλ ), λέγεται ότι μετάνιωσε για την πώληση του Σκορπιού πριν 8 χρόνια, πάλι σε Ρώσο, τον μεγιστάνα ιδιοκτήτη μεταξύ άλλων και   της ποδοσφαιρικής ομάδας της  Μονακό  Ντιμίτρι Ριμπολοβλεφ. «Δεν έπρεπε να πουλήσω το νησί. Εκεί βρίσκεται ο τάφος της μάνας μου»,  φέρετε να είναι τα λόγια που  είχε πει σε στιγμή εξομολόγησης η Αθηνά Ωνάση σε πρόσωπο του στενότατου περιβάλλοντός της παρότι  δεν   είχε ποτέ καμία σχέση και κανένα συναισθηματικό δέσιμο με τον Σκορπιό, το παγκοσμίως  γνωστό νησί του Αριστοτέλη Ωνάση.

Ίσως μετάνιωσε  για την πώλησή του στον Ρώσο μεγιστάνα Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, αφού εκεί βρίσκονται οι τάφοι των προγόνων της του  θείου της Αλέξανδρου και του παππού της Αριστοτέλη.

Ο Σκορπιός πέρασε  το 2013  στα χέρια του αμφιλεγόμενου Ριμπολόβλεφ με τίμημα που ξεπέρασε  τα 100 εκατομμύρια δολάρια δώρο του -στην όμορφη μεγάλη του κόρη, την  24χρονη τότε Εκατερίνα (με την οποία η Αθηνά Ωνάση  συναντιέται συχνά σε αγώνες ιππασίας).

Στην μεγάλη του κόρη, ο Ριμπολόβλεφ  είχε τότε αγοράσει (πριν το πανάκριβο  &  θορυβώδες διαζύγιο του από την μαμά  της  Έλενα) κι  ένα μοναδικό  απίστευτο διαμέρισμα στο κέντρο της Νέας Υόρκης στο Μανχάταν έναντι 88 εκατομμυρίων δολαρίων από τον πρώην πρόεδρο της Citigroup, Σάνφορντ Βάιλ!

Πριν λίγες εβδομάδες εγκρίθηκαν  οι άδειες για την επένδυση του Ριμπολόβλεφ  που θα μετατρέψει  τον Σκορπιό σε κατάλυμα των μεγιστάνων του κόσμου ή όποιου μπορεί να διαθέτει 500.000 ευρώ την εβδομάδα για  παραμυθένιες διακοπές  στο Ιόνιο πέλαγος !

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook