«Σαν ανθρώπους μπορώ να τους αγαπώ και να τους εκτιμώ αλλά δεν συμφωνώ με τον στίχο» δήλωσε ο τραγουδιστής

Ο Γιώργος Γιαννιάς μίλησε, μεταξύ άλλων, για την οικογένειά του, τον γάμο του και την τραπ μουσική, σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

«Πιστεύω στο κάρμα περισσότερο όσο μεγαλώνω. Πιστεύω στον Χριστό και στην Παναγιά», είπε αρχικά ο τραγουδιστής.

Σε ερώτηση για το αν υπάρχει ζήλεια στον γάμο του και για το αν έχουν φλερτάρει ποτέ μαζί του μπροστά στη γυναίκα του, ο τραγουδιστής απάντησε: «Όταν αγαπάς κάποιον και είσαι ερωτευμένος με κάποιον κάτι μπορεί να σε ενοχλήσει. Έχουν υπάρξει κοπέλες στα social οι οποίες ήταν παραπάνω διαχυτικές από όσο θα έπρεπε, αλλα οκ. Εννοείται απαντάω, σε κάτι ευγενικό και όμορφο εννοείται απαντάω».

Ο Γιώργος Γιαννιάς είπε στη συνέχεια: «Ήταν να τραγουδήσω εγώ το “Ματώνω”, αλλά τελικά το είπε η Πέγκυ Ζήνα».

«Θα ήθελα να πω μερικά “όχι” περισσότερο», είπε ο Γιώργος Γιαννιάς για το αν μετανιώνει για κάτι.

Σε ερώτηση για το ποιος θα κάνει πίσω σε τσακωμό με τη σύζυγο, ο τραγουδιστής ανέφερε: «Και οι δύο. Ανάλογα ποιος φταίει. Όποιος ξέρει ότι φταίει θα κάνω αυτομάτως πίσω».

Σχετικά με το εάν θα έκανε ποτέ του συνεργασία με κάποιον τράπερ, ο μουσικός απάντησε: «Είναι ωραίες μελωδίες, αλλά γενικά δεν συμφώνω καθόλου με αυτά που λένε. Είναι απαράδεκτος ο στίχος της τραπ μουσικής. Δεν θα ήθελα τα παιδιά να ακούνε τραπ μουσική. Συγνώμη από τους τράπερ. Σαν ανθρώπους μπορώ να τους αγαπώ και να τους εκτιμώ αλλά δεν συμφωνώ με τον στίχο».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook