Τι συνέβη on air με την παρουσιάστρια και έβαλε τα κλάματα ;

Έντονο συγκινησιακό ξέσπασμα είχε στη σημερινή «Super Κατερίνα» η Κατερίνα Καινούργιου.

Η παρουσιάστρια δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συναισθηματική της φόρτιση και επιστρέφοντας από διαφημίσεις εμφανίστηκε με δάκρυα στα μάτια.

«Απλά ζαλίστηκα. Δεν αισθάνθηκα καλά, ήθελα να φύγω αλλά εντάξει. Μου ήρθε μια ανακατωσούρα. Έχω πιεστεί λίγο αυτές τις μέρες επαγγελματικά. Φοβάμαι μη πάθουμε τίποτα στο τέλος στην υγεία από τη δουλειά. Πάμε σε κάτι διαφορετικό παιδιά, βοηθήστε με λίγο. Και λίγο χαρτάκι φέρτε μου», ανέφερε χαρακτηριστικά η ίδια.

Λίγα λεπτά αργότερα και ενώ η ομάδα της εκπομπής συζητούσε για το Survivor, η Κατερίνα Καινούργιου αποχώρησε από το πάνελ και επανεμφανίστηκε μετά τις διαφημίσεις.

Σημειώνεται πως τις τελευταίες ημέρες στη «Super Κατερίνα» έχουν υπάρξει αρκετές εντάσεις on air με αποκορύφωμα τον χθεσινό της τσακωμό με τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Με αφορμή την σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Ανδρέας Μικρούτσικος έκανε ένα σχόλιο για τον τηλεοπτικό χρόνο και το πώς διαχειρίστηκαν οι εκπομπές τα πολιτικά πρόσωπα κατά την προεκλογική περίοδο.

Η Κατερίνα Καινούργιου αντέδρασε έντονα υποστηρίζοντας ότι υπήρξε δίκαιη κατανομή του χρόνου στον σταθμό και στην εκπομπή και οι τόνοι ανέβηκαν.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook