Στην Αίγινα πρόκειται να γίνει αύριο ο γάμος του Πάνου Μουζουράκη με την Μαριλού Κόζαρη.

Και το … μέγα «διπλωματικό» θέμα που έχει ανακύψει είναι αν θα υπάρξει δημοσιογραφική κάλυψη καθώς ο ίδιος με ένα βίντεο του είπε ότι δεν θέλει, μιλώντας μάλιστα και απαξιωτικά για τους δημοσιογράφους.

Το πρωί της Παρασκευής, η Κατερίνα Καινούργιου που είναι στενή φίλη της μέλλουσας νύφης , αναφέρθηκε στις τελευταίες προετοιμασίες του γάμου, σχολιάζοντας το βίντεο του Πάνου Μουζουράκη, μέσα από το οποίο ο τραγουδιστής απευθυνόταν στα media και στους δημοσιογράφους (Δείτε εδώ το βίντεο του).

«Να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα γιατί το συζήτησα χθες με τη Σταματίνα και προβάλλεται από όλους τους σταθμούς. Έκανε ένα βίντεο στο youtube ο Πάνος, το οποίο για μένα ήταν χιουμοριστικό. Ποτέ δεν προσέβαλε κανέναν δημοσιογράφο. Αυτό που είπε ήταν: παρακαλώ έναν σεβασμό. Θα μπορούσε να κάνει μηνύσεις ή να πει ότι δεν θέλει καμία κάμερα», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια ξεκαθάρισε για τα σχόλια και τις αντιδράσεις μετά το βίντεο του Πάνου Μουζουράκη: «Η Μαριλού Κόζαρη είναι και σε ενδιαφέρουσα και είναι σε μια ευάλωτη φάση. Έκανα την κουβέντα με το ζευγάρι για το εάν θέλουν το θέμα να παίξει στην εκπομπή μας. Αυτό που μου είπαν τα παιδιά είναι πως ποτέ δεν είπαν κάτι τέτοιο, απλά ζητήσανε μια διακριτικότητα και έναν σεβασμό από τους δημοσιογράφους. Ο Πάνος και η Μαριλού σέβονται τον κάθε δημοσιογράφο», ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία σημείωσε πως ο γάμος θα καλυφθεί και από τη δική της εκπομπή και από τη δημοσιογράφο, Μένια Κούκου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook