Τις πρώτες της δηλώσεις μετά τη γέννηση του γιού της έκανε σήμερα η Ελένη Φουρέϊρα.

Η Ελένη Φουρέιρα έπειτα από έναν χρόνο επαγγελματικής αποχής λόγω της γέννησης του γιου της με τον Αλμπέρτο Μποτία ετοιμάζεται να επιστρέψει στη σκηνή.

Με αφορμή την αυριανή πρώτη της συναυλία, η τραγουδίστρια μίλησε σήμερα τηλεφωνικά στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, και αναφέρθηκε για πρώτη φορά στη ζωή της μετά τον ερχομό του γιου της στη ζωή.

«Είναι πολύ πιο έντονο όλο αυτό από αυτό που είχα φανταστεί. Είναι πολύ πιο ωραίο και κάθε μέρα συνειδητοποιώ ότι μου έλειπε αυτό το πράγμα από τη ζωή μου, πόσο το ήθελα και… νιώθω σαν να αποφοίτησα, σαν να άλλαξε κάτι μέσα μου. Αν κάποιος δεν το βιώσει, δεν το καταλαβαίνει. Είναι το πιο σπουδαίο συναίσθημα στον κόσμο όλο. Το λέω και χαμογελάω. Είμαι νέα μαμά, έχω να κοιμηθώ 3,5 μήνες αλλά δεν με πειράζει» ανέφερε η Ελένη Φουρέιρα.

«Εννοείται ότι θα τον πάρω μαζί μου σε κάποιους σταθμούς της περιοδείας μου. Είναι μικρούλης ακόμα, δεν θέλω να ταλαιπωρείται. Έχω πολύ άγχος για αύριο, ούτε όταν γέννησα δεν είχα τόσο άγχος» πρόσθεσε η τραγουδίστρια.
«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, η μουσική είναι κάτι που αγαπάω πολύ και αυτό που μου έχει λείψει περισσότερο είναι η επαφή με τον κόσμο. Ανυπομονώ. Δεν καταλαβαίνεις τι έχω πάθει», συμπλήρωσε η Ελένη Φουρέιρα.

Σχετικά με τον γιο της και την ομοιότητα του στον πατέρα του, τον Αλμπέρτο Μοτία, η Ελένη Φουρέιρα ανέφερε: «Το μωρό είναι αρκετά Μποτία, κάτι που με χαροποιεί ιδιαίτερα αλλά όσο μεγαλώνει, παίρνει και κάτι από τη μαμά του. Καλά να είναι, να είναι καλό παιδί και ας μοιάζει όπου να ναι. Είναι ένα εύκολο μωρό, είναι πάρα πολύ ήρεμο αλλά εντάξει, μωρό είναι. Το βράδυ κουνιέται λίγο και σηκώνεσαι και τον κοιτάς, δεν κοιμάσαι ποτέ, αλλά μωρό είναι».
Στο τέλος, η Ελένη Φουρέιρα είπε ότι έπειτα από τη γέννηση του γιου της νιώθει ολοκληρωμένη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook