Αβίαστα η Αθηνά Οικονομάκου απαντά στις απορίες των διαδικτυακών της φίλων

Η γνωστή ηθοποιός που έχει αποκτήσει δύο παιδιά με τον Φίλιππο Μιχόπουλο,επικοινωνεί συχνά με τους followers της, κάνοντας αρκετές προσωπικές αποκαλύψεις.

Σήμερα η Αθηνά Οικονομάκου έκανε ένα Q&A στο instagram, απαντώντας σε ερωτήσεις για την προσωπική της ζωή, τη μητρότητα αλλά και τις σχέσεις της με τη Βάσω Λασκαράκη και τη Μαίρη Συνατσάκη.

«Παλιά ήσουν σπαστική και δήθεν» ήταν ένα από τα σχόλια και η ηθοποιός εκμυστηρεύτηκε ότι η αλλαγή της οφείλεται στην ψυχοθεραπεία που κάνει χρόνια τώρα…

Δείτε τι απαντά στις ερωτήσεις που της έγιναν:
Τι έγινε με την Βάσω Λασκαράκη; Δεν βρίσκεστε τόσο συχνά πλέον…


Βρισκόμαστε απλώς δεν το ανεβάζουμε στο instagram

Σε ερωτήσεις σχετικά με το βάρος της, η Αθηνά Οικονομάκου απάντησε πως ζυγίζει 52 κιλά. Στην πρώτη της εγκυμοσύνη στον γιο της Μάξιμο, η ηθοποιός απάντησε πως πήρε 23 κιλά, ενώ στη δεύτερη εγκυμοσύνη της κόρη της 18 κιλά…


Σκέφτηκες ποτέ να αφήσεις τη διάσημη ζωή σου;

Όχι… Ζορίστηκα πολύ και ειδικά τα πρώτα χρόνια, ίσως ακόμα και τώρα κάποιες στιγμές, αλλά η δουλειά που αγαπώ και έχω επιλέξει έχει και αυτό το κομμάτι μέσα. Νιώθω ευγνώμων και περήφανη για ότι έχω καταφέρει, οπότε δεν εστιάζω στις δυσκολίες που προκύπτουν από το κομμάτι της δημοσιότητας.

Η Αθηνά Οικονομάκου εξομολογήθηκε  πως κάνει πάνω από 10 χρόνια ψυχοθεραπεία.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook