«Το παιδί είναι ότι καλύτερο έχει συμβεί στη ζωή μου», λέει η Ελένη Φουρέϊρα

Η superstar Ελένη Φουρέιρα επέστρεψε ένα χρόνο μετά με μία μεγαλειώδη συναυλία.

Η Ελένη Φουρέιρα πάτησε ένα pause στις εμφανίσεις της λόγω της εγκυμοσύνης της. Μετά από ένα χρόνο απουσίας η κορυφαία τραγουδίστρια έκανε δυναμικό comeback με μία συναυλία, με τους φαν της να την αποθεώνουν!

«Είμαι πολύ ευτυχισμένη και αγχωμένη, είναι σαν να το κάνω πρώτη φορά. Μου είχε λείψει πάρα πολύ. Ανυπομονώ για τη στιγμή που θα ανέβω και πάρω την ενέργεια από τον κόσμο», δήλωσε.

Η ίδια ήταν ιδιαίτερα συγκινημένη όταν αναφέρθηκε στον γιο της.

«Νομίζω ότι είναι αυτό που έλειπε από τη ζωή μου. Νιώθω πιο ολοκληρωμένη σαν άνθρωπος. Μου έχει φύγει ένα μόνιμο άγχος για το εάν θα τα καταφέρω να γίνω μαμά. Ευχαριστώ τον Θεό που μου έφερε το παιδί μου. Με το παιδί είμαι πολύ ευτυχισμένη, είναι ότι καλύτερο έχει συμβεί στη ζωή μου».

Μετά τον ερχομό του παιδιού τους η σχέση της Ελένης Φουρέιρα και του Αλμπέρτο Μποτία έχει γίνει καλύτερη, με την τραγουδίστρια να δηλώνει πιο ερωτευμένη από ποτέ μαζί του.

«Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα στον κόσμο από το να βλέπεις αυτόν που αγαπάς να είναι τόσο καλός μπαμπάς».

Στη συναυλία βρέθηκε όλη η οικογένεια της Ελένης Φουρέιρα για να τη στηρίξει και να της δείξει την αγάπη της, ωστόσο κάποιοι δικοί της άνθρωποι δεν κατάφεραν να βρεθούν εκεί γιατί έπρεπε να φροντίσουν το μωρό.
«Όσο μεγαλώνει ο γιος μου είναι σαν να βλέπω εμένα. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν την απόλυτη αγάπη προς το παιδί μου», δήλωσε.

Η Ελένη Φουρέιρα αποκάλυψε πως υπήρχαν στιγμές που ένιωσε να στενοχωριέται για τον τρόπο που χειρίστηκαν οι εκπομπές το θέμα της εγκυμοσύνης της, ενώ τόνισε πως υπήρξαν και εκπομπές που το σεβάστηκαν.
Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στην Eurovision και την κόντρα που ξέσπασε για τη χαμηλή βαθμολογία που έδωσε η Ελλάδα στην Κύπρο.

«Είναι άποψη του καθενός τι θα ψηφίσει, όμως η Κύπρος άξιζε να της δώσουμε το 12αρι. O τραγουδιστής της Κύπρου ήταν εκπληκτικός, όπως και το τραγούδι του, όμως δεν είναι η πρώτη φορά που έχει συμβεί αυτό με τη βαθμολογία», είπε.

Η Ελένη Φουρέιρα αποκάλυψε πως θα ήθελε να ξαναπάει στην Eurovision εκπροσωπώντας την Ελλάδα, καθώς όπως είπε η ίδια «είναι η χώρα μου, την αγαπάω κι αν μου έρθει πρόταση θα το σκεφτόμουν».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook