Η Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου, σύντροφος του Ηλία Μπόγδανου βρίσκεται ήδη στον Άγιο Δομίνικο

Γονείς, σύντροφοι, παιδιά αλλά και αδέρφια των παικτών έκαναν το μακρινό ταξίδι μέχρι τον Άγιο Δομίνικο για να τους δουν από κοντά!

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star, οι παίκτες της μπλε και της κόκκινης ομάδας θα συναντήσουν πρόσωπα της οικογένειας τους αλλά και τους συντρόφους τους για πρώτη φορά, μετά από πέντε μήνες παραμονής στον Άγιο Δομίνικο.

Η ομάδα που θα κερδίσει αυτό τον αγώνα θα έχει την ευκαιρία να γευματίσει μαζί με τους δικούς της ανθρώπους! Μέχρι τότε όμως το βαν με τους συγγενείς βρίσκεται στο χώρο του αγωνίσματος.

H σύντροφος του Ηλία Μπόγδανου Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου είναι ανάμεσα σε εκείνους που ταξίδεψαν από την Ελλάδα στην Καραϊβική για να δει τον αγαπημένο της και όπως αποκάλυψε μέσα από Instagram, έχει ήδη φτάσει.
Η Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου δημοσίευσε φωτογραφίες από τις εξωτικές παραλίες του Αγίου Δομίνικου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Intagram.

«Είναι πάρα πολύ έντονες οι σκέψεις που κάνω, πολύς ο καιρός! Είμαι εδώ και για αυτήν! Την σκέφτομαι συνέχεια και είναι πάλι πολύ δύσκολο. Δεύτερη φορά, αλλά είμαι πολύ τυχερός που την έχω και ευχαριστώ πολύ για τα λόγια σας. Αντέχω και περιμένω πώς και πώς να γυρίσω να τη δω», είπε με δάκρυα στα μάτια ο Ηλίας Μπόγδανος στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor All Star.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook