Αγανακτισμένος είναι ο Λούκας Γιώρκας γιατί παρερμηνεύτηκε μια δήλωση του αναφορικά με την κοπέλα που αγαπά.

Ο Λούκας Γιώργας παντρεύεται αύριο την αγαπημένη του στην Κύπρο.

Μια δήλωση του όμως πριν από μερικές μέρες προκάλεσε αντιδράσεις.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής είχε δηλώσει: «Έκανα πρόταση γάμου γονατιστός. Αν μου έλεγε όχι θα την έσπρωχνα από τον γκρεμό κάτω».

Ο Λούκας Γιώρκας φιλοξενήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 2/6 στην εκπομπή του Λούη Πατσαλίδη και σχολίασε την έκταση αλλά και τα σχόλια που έγιναν εναντίον του με αναφορές ακόμη και στις γυναικτονίες!

«Κάποια στιγμή πρόσφατα διάβασα μία αλλοίωση όταν είπα κάτι. Έκανα ένα αστείο ότι αν δεν δεχόταν η γυναίκα μου την πρόταση γάμου θα την έσπρωχνα από τον γκρεμό. Ήταν ένα αστείο. Αρνούμαι να μπω σε αυτή τη νοοτροπία εγώ, γιατί είναι μία νοοτροπία η οποία κηρύττει τον φιλελευθερισμό, ζούμε τον μεγαλύτερο μεσαίωνα. Αυτό που συνέβη πρόσφατα ήταν έντονο. Ξύπνησα την επόμενη ημέρα και διάβαζα στα πρωτοσέλιδα των sites στην Ελλάδα “Το χυδαίο σχόλιο του Λούκα Γιώρκα που αφορά στις γυναικοκτονίες”. Η πρώτη ανάγνωση που έκανα με σόκαρε, αλλά μετά σκέφτηκα πως οι άνθρωποι που με γνωρίζουν όχι μόνο προσωπικά αλλά και σαν καλλιτέχνη, μπορούν να καταλάβουν ότι δεν έχω τέτοια χαρακτηριστικά, οπότε γι’ αυτούς που έχουν ανάγκη να πουν κάτι τέτοιο δεν μπορώ να κάνω κάτι. Ας πουν. Και θα λένε πάντα».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook