Μια έκπληξη επιφύλαξαν στον Μασχάλη Τσαρούχα οι δημοσιογράφοι στην εκπομπή του Mega.

Ο ηθοποιός σε δύο ημέρες θα κλείσει τα 57 του χρόνια και η ομάδα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» φρόντισε να του κάνει μια έκπληξη. Έτσι τον υπδέχτηκαν με μια τούρτα και ο Πασχάλης Τσαρούχας το χάρηκε πολύ.

«Ευχαριστώ πολύ για την έκπληξη. Εύχομαι να είμαστε όλοι ήσυχοι, να είναι καλά όλοι οι άνθρωποι, το μυαλο και η ψυχή τους. τελευταια φορά που έκανα «απολογισμό» ήταν στα 50 μου. Μου αρεσει που μεγαλώνω, μεγαλώνω καλά. Δεν με φοβίζει κάτι, ότι ήθελα να ζήσω το έχω ζήσει, ό,τι μπορεσα να αποφύγω το απέφυγα και ό,τι μπόρεσα έμαθα», είπε ο Πασχάλης Τσαρούχας.

Μετά το βίντεο – αφιέρωμα που του είχαν ετοιμάσει ο ηθοποιός ρωτήθηκε πώς θα ήθελε να είναι μετά από 10 χρόνια.

«Είχε πει ο Κοροβέσης ένα πάρα πολύ σημαντικό. Να μην έχω γίνει μα*****. Όλοι αυτόν τον κίνδυνο έχουμε, γιατί δεν ξέρεις τι σου φέρνει η ζωή και πώς θα αντιδράσεις», δήλωσε ο Πασχάλης Τσαρούχας.

Η Σίσσυ Χρηστίδου τότε, έσπευσε να τον σταματήσει και του είπε: «Το καταλαβαίνω πώς το λες, ας μη λέμε τέτοιες λέξεις».

Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή του στη «Γη της Ελιάς».

«Δεν παίζεται κάτι ερωτικό με τη Δήμητρα, απλά η Ιουλία ζήλεψε. Με τον ρόλο του Στάθη μοιάζουμε κάποιες φορές. Είναι φιλότιμος, βοηθάει πάντα, εγώ όμως δεν είμαι έτσι, κάποια πράγματα τα κρατάω. Το Στάθης – Ιουλία είναι από αρχή είναι ένα καυτό ζευγάρι δεν μπορεί να πάει «χαμένο» στον 3ο κύκλο. Είναι σχέση βασανιστήριο», επεσήμανε κλείνοντας ο Πασχάλης Τσαρούχας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook