Η Μαίρη Συνατσάκη απάντησε στους διαδικτυακούς της φίλους μετά από 7 μήνες σιωπής για πολλά θέματα γύρω από τη γέννα της, το θηλασμό και άλλα ενδιαφέροντα.

Στο βίντεο που δημοσίευσε στο YouTube η Μαίρη Συνατσάκη απάντησε ανάμεσα στα άλλα και στα σχόλια που δέχτηκε για την ατάκα της, όπου αναφέρει ότι «το παιδί της είναι βιολογικά κορίτσι».

Η γνωστή YouTuber δέχτηκε μια ερώτηση στο Instagram, η οποία έλεγε: «Θεωρείς φυσιολογικό να λες το παιδί μου είναι βιολογικά κορίτσι;».

«Θέλω να απαντήσω στην ερώτηση για το αν θεωρείς φυσιολογικό να λες ότι “το παιδί μου είναι βιολογικά κορίτσι”. Προέκυψε από το post που είχα ανεβάσει την Ημέρα της Γυναίκας με μία φωτογραφία με τη μικρή και από συνομιλία μου με τη Γωγώ Δελογιάννη, τη σεφ που είναι και φίλη μου. Θέλω να πω ότι μου φαίνεται τελείως φυσιολογικό να εκφράζομαι με αυτόν τον τρόπο, γιατί αν με ξέρετε και με ακολουθείτε, είμαι ένας άνθρωπος που πρεσβεύει κάποια πράγματα», είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν τα πρεσβεύω διακοσμητικά για τον υπόλοιπο κόσμο, αλλά τώρα που έγινα μανουλίτσα, δεν θα ισχύσουν για μένα. Είναι πράγματα που πιστεύω βαθιά στην ψυχή μου», συμπλήρωσε.
Στη συνέχεια, εξήγησε πως η φράση αυτή της φαίνεται τελείως φυσιολογική, ενώ τόνισε πως το κοινωνικό φύλο προκύπτει στη ζωή κάποιου μετά από τα 4 χρόνια.

«Μου φαίνεται απολύτως λογική η έκφραση “βιολογικά κορίτσι”, γιατί αυτή είναι η αλήθεια. Είναι βιολογικά κορίτσι. Τα θέματα κοινωνικού φύλου προκύπτουν μετέπειτα στη ζωή, όχι πολύ αργότερα, οι άνθρωποι αποκτούν μια τέτοια αίσθηση κι από 4 χρονών. Αν το κοινωνικό της φύλο είναι διαφορετικό από το βιολογικό, ποια είμαι εγώ να πω το οτιδήποτε;», σημείωσε.

Τέλος, πρόσθεσε: «Θέλω πολύ περισσότερο να υπάρξει στο δικό μου παιδί αυτή η ελευθερία και δεν θέλω να προοικονομίσω τίποτα και μην αγχώνεστε, τα παιδιά δεν μπερδεύονται από την πολλή ελευθερία και αποδοχή. Αλλιώς δημιουργούνται τα προβλήματα, γιατί άκουσα πολλούς στο Twitter να το κοροϊδεύουν».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook