Tσαλιγοπούλου: «Λέω σε φίλους μου που είναι γκέϊ να το βροντοφωνάξουν και να μιλήσουν για αυτό» (video)
«Είμαι 100% υπέρ της υιοθεσίας παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια. Το μεγάλωμα ενός παιδιού δεν έχει να κάνει με το φύλο», είπε η Ελένη Τσαλιγοπούλου
Η Ελένη Τσαλιγοπούλου βρέθηκε στην μεγάλη γιορτή του Athens Pride καθώς έγινε η «φωνή» της βραδιάς και μίλησε στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι!» στο MEGA.
«Είμαι αυτονόητα εδώ και χρόνια δίπλα στην ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα εντός και εκτός σκηνής. Όλη μας τη ζωή κάνω παρέα με ιδιαίτερους ανθρώπους και ‘’ιδιαίτερος’’ δεν είναι μόνο ένας κάποιος που είναι gay αλλά και άλλα πράγματα. Σήμερα την γιορτή του έχει θαμπώσει η απώλεια του μεγάλου Γιάννη Μαρκόπουλου. Καλό του ταξίδι».
Η σπουδαία τραγουδίστρια είπε πως της κάνει εντύπωση που στην Ελλάδα υπάρχουν ακόμα ταμπού για τις ερωτικές επιλογές των ανθρώπων.
«Είμαι 100% υπέρ της υιοθεσίας παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια. Το μεγάλωμα ενός παιδιού δεν έχει να κάνει με το φύλο, ούτε με όλα τα άλλα που μία κοινωνία μας έβαζε τόσα χρόνια στο μυαλό. Λέω σε φίλους μου που είναι γκέϊ να το βροντοφωνάξουν και να μιλήσουν για αυτό μέσω των τραγουδιών τους».
Η Ελένη Τσαλιγοπούλου για την τραπ μουσική
Η Ελένη Τσαλιγοπούλου αναφέρθηκε στην τραπ μουσική, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν ξέρω αν οι πιτσιρικάδες ακούγοντας τραπ, ονειρεύονται να έχουν μεγάλα αμάξια και ερωτικές σχέσεις με ωραίες γυναίκες».
«Νομίζω πως η τραπ είναι μια μόδα για τους νέους ανθρώπους, οι οποίοι όταν φτάσουν σε μεγαλύτερη ηλικία θα αγαπήσουν την καλή χιπ χοπ».
Η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως θα ήθελε να ξανακάνει εμφάνιση σε μουσικό παιχνίδι όπως έκανε στο «The Voice».
«Φοβάμαι λίγο τον ρόλο του κριτή, δεν μου αρέσει να είμαι πρόσωπο της τηλεόρασης. Την τηλεόραση δεν τη συμπαθώ και δεν μου αρέσει. Ειδικά σε ότι αφορά τα μουσικά σόου. Δεν θα πήγαινα ως κριτής σε ένα μουσικό παιχνίδι,. Δεν προσφέρουν τίποτα τα τελευταία χρόνια».
Ολες οι Ειδήσεις
- Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μας ετοιμάζει μελομακάρονα
- Νίκος Μουτσινάς: Τέσσερα χρόνια προσπαθούσα να δημιουργήσω μονογονεϊκή οικογένεια, αλλά το κεφάλαιο έκλεισε (βίντεο)
- «Ζω Καλά»: Καλεσμένη η Βρισηίδα Ανδριώτου – Κυριακή 14 Δεκεμβρίου στις 11.30, στον ΣΚΑΪ
- Ρομαντικό ενσταντανέ δίπλα στη θάλασσα για για Ζωή Κωνσταντοπούλου και Διαμαντή Καραναστάση
- Μαρινάκης σε αγρότες: «Ναι στο διάλογο όχι σε κλειστούς δρόμους» (βίντεο)
- ΟΦΗ – Πανσερραϊκός 3-0: «Περίπατος» για τους Κρητικούς, «βύθισαν» τους Σερραίους στη βαθμολογία της Super League
- Αυτά είναι τα αιτήματα των αγροτών που είπαν «όχι» στη συνάντηση με τον πρωθυπουργό και κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις (βίντεο)
- Λεβαδειακός – ΑΕΛ Novibet 3-0: Ασταμάτητοι οι Βοιωτοί πήραν μια ακόμη νίκη στη Super League
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook