Οι πρώτες δημόσιες δηλώσεις της Ελεωνόρας Ζουγανέλη για τον χωρισμό της

Καλεσμένη στο Στούντιο 4 βρέθηκε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη σε μια συνέντευξη για την πορεία της στο τραγούδι αλλά και τις σχέσεις της με την οικογένειά της.
Με αφορμή τις ερωτήσεις που συχνά δέχεται εκείνη και ο πατέρας της για τον χωρισμό της από τον Σπύρο Δημητρίου, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη απάντησε για πρώτη φορά στην κάμερα, μετά την είδηση για το διαζύγιό της.

«Είμαι ένας άνθρωπος κανονικός. Μου συμβαίνουν αυτά που συμβαίνουν και στους άλλους με όλα τα συναισθήματα. Ένας χωρισμός είναι ένας χωρισμός. Για όλο τον κόσμο σημαίνει το ίδιο. Είναι σίγουρα μια αλλαγή και περνάς μια περίοδο αμφισβήτησης, νιώθεις ότι έχεις κάνει κάτι που δεν πήγε όπως το είχες ονειρευτεί. Φτάνει η στιγμή να πας παρακάτω και αυτό είναι το νόημα της ζωής…

Μέσα από όλες αυτές τις αναποδιές βρίσκουμε τη δύναμη και πάμε παρακάτω και βλέπουμε έναν εαυτό νέο και καινούργιο. Όπως συμβαίνει αυτό με όλους τους ανθρώπους, έτσι συνέβη και με μένα. Να βγω να πω τι; Δεν κατέχω το μυστικό του κράτους. Όλοι άνθρωποι αντιμετωπίζουμε κάποιες συνθήκες της ζωής με τον ίδιο τρόπο», απάντησε η Ελεονώρα Ζουγανέλη με αφορμή τον χωρισμό της.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook