«Προφανώς και ήξερα ότι η Αλεξάνδρα θα έρθει στη βάπτιση που ήμουν και εγώ”, είπε ο Στάθης Σχίζας για την πρώτη συνάντηση που είχε με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μετά τον χωρισμό τους.

Με αφορμή ένα βίντεο που κυκλοφόρησε με τον Στάθη Σχίζα και την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου να κάθονται στο ίδιο τραπέζι σε βάφτιση, ο επιχειρηματίας κλήθηκε από ρεπόρτερ να σχολιάσει την πρώτη τους συνάντηση, μετά τον χωρισμό.

Σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» ο Στάθης Σχίζας είπε: «Υπάρχουν στιγμές αμηχανίας όταν βρισκόμαστε σε κάποιο μέρος. Είναι λίγο περίεργο από εκεί που έχει συνηθίσει να πηγαίνεις μαζί, ξαφνικά να πηγαίνεις χώρια και να συναντιέσαι εκεί».

Στη συνέχεια , τόνισε: «Δεν είναι ευχάριστο ένας χωρισμός να παίρνει τόσο μεγάλη δημοσιότητα, θα μου πεις ότι εμείς το δείχναμε οπότε λογικό, αλλά και πάλι δεν είναι ευχάριστο. Σε έναν χωρισμό θες να ξεχνάς να μην ακούς, αλλά όταν το έχεις προβάλει τόσο πολύ, δεν γίνεται».

«Προφανώς και ήξερα ότι η Αλεξάνδρα θα έρθει στη βάπτιση που ήμουν και εγώ, ο άνθρωπος που βάπτισε το παιδάκι του είναι κολλητός μου, μας είχε καλέσει από τότε που ήμασταν ζευγάρι, δεν είμαστε τσακωμένοι, δεν υπήρχε λόγος να μην πάμε, έχουμε πάρα πολύ καλές σχέσεις. Όταν χωρίζει ένα ζευγάρι δεν σημαίνει ότι φεύγει η αγάπη. Εννοείται πως μιλήσαμε, ανάμεσά μας υπάρχει πολλή εκτίμηση και αγάπη» τόνισε, ο Στάθης Σχίζας.

Κλείνοντας, ο ίδιος είπε: «Αυτή τη στιγμή δεν με απασχολεί καθόλου η προσωπική μου ζωή, κοιτάω μόνο τη δουλειά μου, το παιδί μου και την οικογένειά μου. Έναν νέο έρωτα δεν το κυνηγάς, περιμένεις να έρθει μόνος του».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook