Eν μέσω εθνικού Πένθους για τη ναυτική τραγωδία στα ανοιχτά της Πύλου, πολλοί καλλιτέχνες, ηθοποιοί και τραγουδιστές ματαίωσαν τις εκδηλώσεις τους.

Δεν έκανε όμως το ίδιο και η Νατάσα Μποφίλιου , η οποία είχε προγραμματισμένη της εμφάνιση στο ανοιχτό θέατρο Νέας Ιωνίας, στον Βόλο χθες, Πέμπτη, 15 Ιουνίου , την οποία και πραγματοποίησε ανεβαίνοντας στην σκηνή,  ενώ επιχείρησε να «διασκεδάσει τις εντυπώσεις» για τους λόγους που δεν τήρησε το Εθνικό Πένθος.

«Δεν είναι η αποχή. Για μας η διαμαρτυρία είναι η θέση και η στάση ζωής» είπε η ερμηνεύτρια, καθώς το κοινό φώναζε «μπράβο». «Ο δικός μας πόνος δεν κρατάει τρεις ημέρες» , είπε επίσης από την σκηνή πριν ξεκινήσει τη συναυλία της.

«Σκεφτόμαστε» συνέχισε, «ότι δεν έχουμε σκοπό, χύνοντας κροκοδείλια δάκρυα, που τίποτα δεν έχουν σαν αποτέλεσμα, ότι δεν έχουμε σκοπό να πενθούμε τρεις ημέρες. Ο δικός μας πόνος δεν κρατάει τρεις ημέρες. Κρατάει, μαζί με τη δέσμευσή μας, ότι θα παλεύουμε όλη μας τη ζωή δίκαιους αγώνες για έναν άλλο κόσμο, που μέσα στη θάλασσα, το μόνο που θα συμβαίνει, είναι να κολυμπάμε και να σκεφτόμαστε καλύτερα τον εαυτό μας και όχι να πνίγουμε ανθρώπους, με τις χυδαίες και ελεεινές πολιτικές που επιλέγουμε».

«Αυτή είναι η δική μας η διαμαρτυρία» κατέληξε, εν μέσω χειροκροτημάτων, η Μποφίλιου, επιστρέφοντας στην… κανονική εκτέλεση του προγράμματός της και στην ολοκλήρωση της συναυλίας της, εν μέσω πένθους.

https://www.tiktok.com/@alexandrakofou/video/7245010064417901850?referer_url=www.thetoc.gr%2Fpeople-style%2Farticle%2Fi-mpofiliou-edose-kanonika-sunaulia-en-meso-ethnikou-penthous–den-exoume-skopo-na-penthoume-treis-imeres%2F&refer=embed&embed_source=%3Bnull%3Bembed_blank&referer_video_id=7245010064417901850

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook