Η Ελένη Τσολάκη και η ομάδα της, απάντησαν στον Σπύρο Μαρτίκα και στα όσα έγραψε στην ανάρτησή του, μετά τη συνέντευξη που παρουσιάστηκε στην εκπομπή το Σάββατο 17/06.

«Είναι πολλά τα σημεία στην ανάρτησή του που αξίζει να σταθούμε. Αρχικά τι εννοεί με το “όταν ερωτηθώ κάτι ουσιαστικό για το παιχνίδι;” Είμαστε μια εκπομπή που καλύπτουμε το Survivor από πέρυσι. Τα κορίτσια μας είναι τρία, είναι η Σοφία, η Βίκυ και η Κωνσταντίνα. Είναι ενημερωμένα για τα πάντα και όταν πάνε να συναντήσουν έναν παίκτη, παίρνουν ως αφορμή τις τελευταίες δηλώσεις του συγκεκριμένου παίκτη. Το αν είναι ουσιαστικό ή όχι ένα ερώτημα αδικεί λίγο τα κορίτσια, ουσιαστικά ερωτήματα κάνουν σχετικά με το παιχνίδι. Ο καθένας μπορεί να απαντήσει ό,τι θέλει. Αλλά ερώτηση δεν είναι ουσιαστική όταν αφορά στο Survivor, δεν καταλαβαίνω που το τοποθετεί αυτό», δήλωσε αρχικά η Ελένη Τσολάκη.
Στη συνέχεια ο Λάμπρος Κωνσταντάρας εξέφρασε τη δική του άποψη λέγοντας πως όταν πας σε ένα παιχνίδι και αποκτάς μια δημοσιότητα, είναι λογικό να σε ρωτάνε γι’ αυτό το παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, είπε: «Όταν κάνεις μια δουλειά και δεν είσαι στα φώτα της δημοσιότητα και αποκτάς πάρα πολλή δημοσιότητα, από εκεί και πέρα, ευυχώς ή δυστυχώς, αυτή η δημοσιότητα οφείλεται στην τηλεόραση και οφείλεται στο Survivor. Δεν σημαίνει ότι θα το σέρνεις και θα το κουβαλάς επί χρόνια. Όμως επειδή αυτή η δημοσιότητα σου δίνει το βήμα, γι’ αυτό θα σε ρωτάνε συνήθως. Και επειδή ο Σπύρος δεν έχει ακόμα ολοκληρώσει τις υποχρεωτικές του εμφανίσεις και είναι ένας εξωστρεφής χαρακτήρας, ανεβάζει και με την κοπέλα του, την οποία στο Survivor τη γνώρισε, εκεί γίνανε ζευγάρι. Οπότε όλα είναι στο φως, τίποτα δεν είναι κρυμμένο. Δυστυχώς, αυτό είναι το αντίβαρο της δημοσιότητας, θα την κουβαλάς καιρό».

«Ρωτήσαμε ποτέ τον Σοϊλέδη: “Πώς πάει η μπάλα;”. Τον Στάθη Σχίζα τον ρωτήσαμε: “Το μαγαζί πως πάει;”», υπογράμμισε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Επίσης, η Ελένη Τσολάκη τόνισε πως ο Σπύρος Μαρτίκας γνώριζε πως η δημοσιογράφος θα πάει για δηλώσεις και πως εκείνοι ως εκπομπή, επέλεξαν να προβάλουν όσα είπε παρόλο που δεν είχαν σχέση με το παιχνίδι, λέγοντας: «Ο σκοπός και ο λόγος και η ουσία είναι πραγματικά σπουδαία και γι’ αυτό επιλέξαμε να το προβάλουμε», πρόσθεσε ο συμπαρουσιαστής.

«Να αναλογιστεί και ο Σπύρος ότι το γεγονός πως έχει τη δυνατότητα να βοηθήσει με τις κάμερες, αυτή του την παρείχε το Survivor. Απέκτησε δημοσιότητα στον τόπο του και ότι τα γεύμα που κάνει με την οικογένειά του και αντί για έξι άτομα πάνε 206 οφείλεται σε αυτό», ανέφερε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.
Η Ελένη Τσολάκη επιπλέον τόνισε: «Η θεματολογία μας είναι αυτή και με το Survivor ασχολούμαστε πιο πολύ απ’ ότι είναι η πραγματικότητα και η ουσία. Αλλά εμείς αποφασίσαμε τις δηλώσεις του Σπύρου να τις προβάλουμε, να τις παίξουμε και να περάσει αυτό το μήνυμα. Αν θέλει να χρησιμοποιήσει και τη δική μας εκπομπή για αυτό το βήμα, του το δώσαμε για να το κάνει».

«Να πω και κάτι άλλο. Η ρεπόρτερ, δεν προσπάθησε να εκμαιεύσει καμία πληροφορία, ερωτήσεις για το Survivor έκανε. Φτηνό κουτσομπολιό εμείς δεν κάνουμε, παίζουμε τα αποσπάσματα που δίνουν οι παίκτες του Survivor…» είπε ακόμα η Ελένη Τσολάκη.

Οι δηλώσεις του Σπύρου Μαρτίκα
Ο Σπύρος Μαρτίκας έκανε δηλώσεις στο «Open Weekend» σήμερα, όπου αρνήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις που δέχτηκε για το «Survivor All Star» και την κατάσταση της σχέσης του με τον Στάθη Σχίζα.

«Αυτήν την στιγμή χαίρομαι γιατί έχω βρει 4 μπουκάλια από μία αντιβίωση και τα 4 μπουκάλια έχουν έρθει από το Παρίσι. Και ευχαριστώ τον κόσμο που με βοήθησε σε μία ανακοίνωση για το Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης γιατί παιδιά με καρκίνο έχουν ανάγκη την αντιβίωση που δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Αυτά είναι τα ουσιαστικά θέματα. Είναι περιττό το να με ρωτάτε για το Survivor, θέλω να μιλάω μόνο για την δουλειά μου. Ασχολούμαι με σημαντικά θέματα και όχι με το Survivor που έχει τελειώσει. Η ζωή μου αυτή τη στιγμή είναι να βρω φάρμακα για τον κόσμο. Ήταν ένα παιχνίδι και τελείωσε» είπε αρχικά ο Σπύρος Μαρτίκας.
«Συγνώμη, αλλά φτηνό κουτσομπολιό είναι το προϊόν με το οποίο ασχολήθηκε ο Σπύρος Μαρτίκας. Με ό, τι ασχοληθήκαμε με το Survivor. Φτηνό κουτσομπολιό είναι αυτό που έχει προσφέρει ο ίδιος και ο ίδιος λέει ότι αυτό που πρόσφερε για τρεις μήνες φτηνό κουτσομπολιό», σημείωσε δημοσιογράφος της εκπομπής.

Οι δηλώσεις του Σπύρου Μαρτίκα

Ο Σπύρος Μαρτίκας έκανε δηλώσεις στο «Open Weekend» , όπου αρνήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις που δέχτηκε για το «Survivor All Star» και την κατάσταση της σχέσης του με τον Στάθη Σχίζα.

«Αυτήν την στιγμή χαίρομαι γιατί έχω βρει 4 μπουκάλια από μία αντιβίωση και τα 4 μπουκάλια έχουν έρθει από το Παρίσι. Και ευχαριστώ τον κόσμο που με βοήθησε σε μία ανακοίνωση για το Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης γιατί παιδιά με καρκίνο έχουν ανάγκη την αντιβίωση που δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Αυτά είναι τα ουσιαστικά θέματα. Είναι περιττό το να με ρωτάτε για το Survivor, θέλω να μιλάω μόνο για την δουλειά μου. Ασχολούμαι με σημαντικά θέματα και όχι με το Survivor που έχει τελειώσει. Η ζωή μου αυτή τη στιγμή είναι να βρω φάρμακα για τον κόσμο. Ήταν ένα παιχνίδι και τελείωσε» είπε αρχικά ο Σπύρος Μαρτίκας.

Μετά την προβολή των δηλώσεών του η Ελένη Τσολάκη δήλωσε με τη σειρά της: «Σεβόμαστε απόλυτα κι αυτό που κάνει κι υπηρετεί ο Σπύρος Μαρτίκας και επ’ ουδενί κανείς δεν θα έβαζε σε σύγκριση το να βρεθεί αντιβίωση για τους ανθρώπους που έχουν θέματα στην υγεία τους με το Survivor. Δεν παίζουμε το Survivor και το φέρνουμε σε αντιδιαστολή με όλα τα σοβαρά της κοινωνίας. Αλίμονο και θα ήταν ντροπή. Εμείς αντιμετωπίζουμε το Survivor σαν ένα τηλεοπτικό προϊόν κι έτσι γνωρίζουμε τους ανθρώπους αυτούς που σίγουρα στην ζωή τους υπηρετούν κάτι άλλο και πολύ σπουδαίο εν προκειμένω».

Και στη συνέχεια, η παρουσιάστρια συμπλήρωσε: «Από την άλλη πλευρά, όταν ξέρεις ότι αυτές οι δηλώσεις θα προβληθούν μέσα από μία εκπομπή, που αν μη τι άλλο δύο χρόνια παίζουμε τηλεοπτικό ρεπορτάζ, σχολιάζουμε το Survivor κι έχουμε φιλοξενήσει απόψεις όλων των παικτών που πέρασαν από το παιχνίδι, μου κάνει εντύπωση πώς επιλέγεις τον μεγάλο σκοπό της ζωής σου να τον προβάλεις μέσα από αυτήν εδώ την εκπομπή; Είτε λες δεν θέλω να μιλήσω και να μου δοθεί το βήμα να μιλήσω σε μία άλλη εκπομπή… Δεν θα ενημερωθεί από εμάς το κοινό αν υπάρχει αντιβίωση στα φαρμακεία».

«Είμαστε μια εκπομπή που δεν έχουμε πλησιάσει τα κοινωνικά, σοβαρά θέματα για να τα καλύψουμε. Είναι πολύ ξεκάθαρο ότι τηλεοπτικό ρεπορτάζ κάνουμε και προσπαθούμε πιο αισιόδοξα να περάσουμε τα μηνύματα μέσα από αυτή την εκπομπή. Το να μιλάει σε ένα κορίτσι για την κατάσταση με τα φάρμακα, λες και μιλάει στην εκπομπή της Ευλαμπίας Ρέβη, απαξιώνοντας μόνος του το παιχνίδι στο οποίο συμμετείχε;», ανέφερε σαφώς ενοχλημένη η παρουσιάστρια.

Λίγες ώρες μετά από τις δηλώσεις της Ελένη Τσολάκη, ο Σπύρος Μαρτίκας αντέδρασε με ανάρτησή του κατά της εκπομπής του «Open Weekend».


Συγκεκριμένα, ο πρώην παίκτης του «Survivor» δήλωσε με stories του στο Instagram: «Αγαπημένο μου Open Weekend θέλω να σας ενημερώσω ότι αν ερωτηθώ για κάτι ουσιαστικό απέναντι σε ένα παιχνίδι που έζησα τόσο έντονα 11 μήνες, σαφώς και θα απαντήσω. Σαφώς και ζητώ τη στήριξή σας για να βρούμε δυσεύρετα φάρμακα που σώζουν ζωές παιδιών με καρκίνο και σαφώς οφείλετε να βοηθήσετε. Μην στέλνετε λοιπόν επίμονα τη γλυκύτατη ρεπόρτερ σας να παρακαλάει να εκμαιεύσει πληροφορίες, εξυπηρετώντας την ανάγκη σας και τον σκοπό σας για φτηνό κουτσομπολιό και μόνο, που δεν αφορά σε καμία περίπτωση το παιχνίδι. Προς ενημέρωσή σας, στην εκπομπή της κυρίας Μπακοδήμου δεν έχω παρουσιαστεί ακόμη. Σας ευχαριστώ».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook