Ανήθικη πρόταση δέχτηκε από τηλεοπτικό σκηνοθέτη η ηθοποιός Κατερίνα Παπαδήμα.

Όπως είπε στο Star, «πρέπει να σπάσει το απόστημα» , ενώ δήλωσε πως είναι πρόθυμη να καταθέσει στον εισαγγελέα όσα γνωρίζει.

Περιγράφοντας την άσχημη εμπειρία της είπε: «Ηθοποιός και μεγάλη γυναίκα τώρα. Μου ζητήθηκε να κάνω τρίο με σκηνοθέτη τηλεοπτικό. Ένα ανθρωπάκι κι αυτός, είχε βρει ένα σπίτι λίγο πιο κάτω από το δικό μου και παρακαλώ αν ο εισαγγελέας το ακούσει να με καλέσει να καταθέσω. Αυτός ήθελε εμένα και της είπε, “αν την καταφέρεις θα σε κρατήσω στη δουλειά”. Για να την ξυπνήσω της είπα, “είναι δυνατόν αυτός ο σκηνοθετάκος να κρατά στο χέρι του τη δουλειά σου;”

«Πόσο αναστατώθηκα εγώ όταν επιστρέφοντας από γύρισμα και πηγαίνοντας σε παράσταση του παιδιού μου στο σχολείο κρατώντας το τηλέφωνο και να έχω τον Γιάννη από δίπλα να αναρωτιέται τι μου λέει. Εγώ τι βιασμό υπέστην εκείνη τη στιγμή; Αν ο εισαγγελέας θέλει να με καλέσει για να πάω να του πω ονόματα και περιστατικά είμαι πρόθυμη να πάω και να καταθέσω και να με προφυλάξει γιατί έχω ακούσει και τη φράση, “μη μιλήσεις γιατί θα σε βρουν στο χώμα» ανέφερε η ηθοποιός.

Η Κατερίνα Τσαβάλου που επίσης  έχει ζήσει εργασιακό εκφοβισμό τονίζει: «Δεν μπορείς να μιλήσεις, γιατί είναι άνθρωποι που έχουν την εξουσία και εσύ ζεις από αυτή τη δουλειά… Λες σε ποιον να το πω, θα με βγάλουν τρελή. Μίλησα και στο σωματείο και εύχομαι να βγουν όλα στο φως και να φύγει η σαπίλα».

 

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook