Η βάφτιση της κόρης του ζευγαριού ήταν προγραμματισμένη αλλά ο θρησκευτικός γάμος έκπληξη!

Η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης έζησαν χθες Παρασκευή 30/6 μια από τις πιο όμορφες ημέρες της ζωής τους! Το ζευγάρι βάφτισε την 5χρονη κόρη του και στη συνέχεια ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου προς έκπληξη όλων.
Η μικρή βαφτίστηκε και πήρε δύο ονόματα, «Αλεξάνδρα-Ωκεανίς».
Νονές της 5χρονης ήταν η αδερφή του Θοδωρή Μαροσούλη, Ιωάννα και η κολλητή φίλη της Ελεονώρας Μελέτη, Κατερίνα Στρατοπούλου. Το ζευγάρι ήθελε η κόρη τους να βαφτιστεί σε αυτή την ηλικία και να μην είναι βρέφος.

Το μυστήριο της βάφτισης πραγματοποιήθηκε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο και ακολούθησε και ο θρησκευτικός γάμος.

Η βάφτιση της κόρης του ζευγαριού ήταν προγραμματισμένη αλλά ο θρησκευτικός γάμος ήταν έκπληξη. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του zappIT ο θεατρικός παραγωγός ζήτησε αυθόρμητα από τη γυναίκα της ζωής του να παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο.

Η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης, πιο ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι από ποτέ χόρεψαν τον πρώτο τους χορό, επιλέγοντας το κομμάτι «Always Remember Us This Way» της Lady Gaga.

Tο βίντεο μοιράστηκε η Φαίη Κυριακοπούλου στα Instagram Stories της.

Αμέσως μετά, η νύφη, πανέμορφη και με εντυπωσιακό νυφικό, χόρεψε με την μονάκριβη κόρη της, Αλεξάνδρα.

Η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο τον Δεκέμβριο του 2017 στο Δημαρχείο Εκάλης λίγο πριν υποδεχτούν στον κόσμο την κόρη τους.

«Ο γάμος δεν είναι προτεραιότητα μου. Έχει γίνει ο πολιτικός» είχε αποκαλύψει η παρουσιάστρια του Mega σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Δείτε όλα όσα έγιναν στο πάρτι μετά τον γάμο αλλά και τη βάφτιση της κόρης τους:

Η Ελεονώρα Μελέτη προτίμησε ένα στράπλες λευκό νυφικό σε στενή γραμμή και χαμογελαστή απολαμβάνει την ξεχωριστή βραδιά, η οποία κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook