Καλοκαιρινή εξόρμηση στη Γαλλική Ριβιέρα κάνει η Ιωάννα Τούνη με τη φίλη και συνεργάτιδα της έχοντας πάντα μαζί της και τον γιόκα της.

Πρώτος σταθμός το Μόντε Κάρλο όπου έφτασε η Ιωάννα Τούνη με την κολλητή φίλη της, Στέλα Πάσσαρη και φυσικά τον 6 μηνών γιό της , τον μικρό Νουνίτο.

Οι δύο συνεργάτιδες πάντα μαζί με το «Νουνίτο» εξερεύνησαν το Μόντε Κάρλο, ψώνισαν από διεθνείς οίκους μόδας και απολαμβάνουν το καλοκαίρι τους στην Γαλλική Ριβιέρα.

«Μου άρεσε πάρα πολύ, είναι γραφικό, κάπως ονειρεμένο και περιποιημένο, έχει τέλειους κήπους, ωραία φυτά, ωραία μαγαζιά – ακριβά βέβαια. Δεν έχει πάρα πολλά πράγματα. Για ένα διήμερο είναι τέλεια. Είναι δίπλα στη θάλασσα. Μου έκανε εντύπωση ο κεντρικός δρόμος που γίνονται οι αγώνες ράλλυ και ήταν γεμάτος στρας» αποκάλυψε η Ιωάννα Τούνη για το Μόντε Κάρλο.

Αντιδράσεις για  βίντεο του θηλασμού

Ωστόσο αντιδράσεις προκάλεσε  το παραπάνω  βίντεο από το Μόντε Κάρλο, όπου η Ιωάννα Τούνη θηλάζει το γιό στον εξωτερικό χώρο ενός εστιατορίου.

Το hashtag #Τουνη πήρε… φωτιά στο twitter. Κάποιοι επικρότησαν την κίνησή της να θηλάσει δημόσια κι άλλοι την αποδοκίμασαν…

Δείτε μερικές αντιδράσεις!

Εμείς το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ότι ο θηλασμός δημόσια δεν είναι κάτι που πρέπει να σοκάρει ή να γεννά επικρίσεις , καθώς πλέον γυναίκες βουλευτές θηλάζει ανοιχτά σε Ευρωπαϊκά Κοινοβούλια, με τους υπόλοιπους βουλευτές μάλιστα όχι μόνο να μην σοκάρονται αλλά να μιλάνε και χαμηλόφωνα για να μην ενοχλούν το μωρό…
Επόμενος προορισμός για την Ιωάννα Τούνη και τη φίλη της θα είναι η Νίκαια της Γαλλίας!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook