Άκης Πετρετζίκης: Το πάρτι για τα γενέθλια του γιου του και η εντυπωσιακή τούρτα
Γενέθλια είχε σήμερα ο γιός του Άκης Πετρετζίκης, που έκλεισε τα δύο του χρόνια.
Ο γνωστός σεφ και η σύζυγός του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ γιόρτασαν βέβαια τα γενέθλια του μεγάλου τους γιου Αχιλλέα που ήρθε στον κόσμο πριν από 2 χρόνια.
Το ζευγάρι διοργάνωσε ένα μεγάλο πάρτι για τα γενέθλια του Αχιλλέα και ο Άκης Πετρετζίκης έσπευσε να μοιραστεί τη χαρά του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο ίδιος δημοσίευσε μια οικογενειακή φωτογραφία από το πάρτι.
Όπως θα δείτε ο Άκης Πετρετζίκης ποζάρει έχοντας αγκαλιά τον γιο του και η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ την κόρη τους.
Ξεχωριστή θέση στη φωτογραφία έχει και η τούρτα – υπερπαραγωγή που ετοίμασαν και έσβησε ο εορτάζων, την οποία έφτιαξε… η σύζυγος του σεφ.
«Το αγόρι μας έγινε 2… Να το χαιρόμαστε! (Την τούρτα την έφτιαξε η μαμά)», έγραψε ο Άκης Πετρετζίκης στη λεζάντα της φωτογραφίας που κοινοποίησε.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ολες οι Ειδήσεις
- Άγριο επεισόδιο για μια θέση στάθμευσης στην Πάρο: Οδηγός ταξί ξυλοκόπησε υπάλληλο εταιρείας ενοικίασης αυτοκινήτων – Bίντεο
- Μαρία Αντωνά: Εντυπωσίαζει με φούξια μπικίνι στις Σεϋχέλλες– Φωτογραφίες & βίντεο από το ταξίδι με τον Γιώργο Λιάγκα
- Μητσοτάκης από τα Χανιά: Σήμερα η σκέψη μας με όσους δίνουν καθημερινό αγώνα απέναντι στις πυρκαγιές (βίντεο)
- Πέθανε ο πρώην υπουργός Στέφανος Μάνος σε ηλικία 87 ετών
- Μεγάλος σεισμός 7,7 Ρίχτερ στην Ινδονησία – Τουλάχιστον 20 νεκροί, κατέρρευσαν κτίρια, αγωνία και έρευνες για τους εγκλωβισμένους (βίντεο)
- Απαγορευτικό απόπλου σε Ραφήνα και Λαύριο λόγω ισχυρών ανέμων: Τροποποιήσεις δρομολογίων στον Πειραιά
- H «Καθημερινή της Κυριακής», εκτάκτως το Σάββατο
- Το «Πρώτο Θέμα» της Κυριακής, εκτάκτως το Σάββατο
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook