«Είναι ο άνθρωποςμου» εξομολογήθηκε η Μαρία Σάκκαρη για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη , ενώ δεν παρέλειψε να πεί ότι χάρηκε με το αποτέλεσμα των εκλογών.

Η Μαρία Σάκκαρη μίλησε στο «sdna» από το Wimbledon και στην ερώτηση για την σχέση της με τον γιό του πρωθυπουργού δεν δίστασε να εκμυστηρευτεί πόσο πολύ τον αγαπά.

Η Ελληνίδα τενίστρια ρωτήθηκε συγκεκριμένα για την χαρακτηριστική φωτογραφία από το βράδυ των εκλογών με τον Κωνσταντίνο (Μητσοτάκη) να κλαίει έχοντας στην αγκαλιά του τις αδερφές και τη μητέρα του

Εσύ πώς ένιωσες όταν την είδες; ρώτησε η δημοσιογράφος και η Μαρία Σάκκαρη απάντησε:

«Δυστυχώς δεν ήμουν στην Ελλάδα στις εκλογές. Ήταν πολύ συγκινητικό διότι εκτός του ότι τον αγαπώ πάρα πολύ γιατί είναι ο άνθρωπός μου – τώρα που σκέφτομαι αυτή τη φωτογραφία θέλω να κλάψω – αγαπώ πολύ και την οικογένειά του. Και μου στέκονται σε κάθε μου βήμα, σε κάθε μου αγώνα, γενικά είναι πάρα πολύ κοντά μου. Ξέρω και πόσο έχουν παλέψει οικογενειακά όλοι μαζί και πόσο ωραίο είναι ότι βγήκε αυτό προς τα έξω και οι κόποι τους ανταμείφθηκαν. Στεναχωρήθηκα πολύ που δεν μπορούσα να είμαι εκεί, ένιωθα τελείως FOMO (Fear of Missing Out), τελείως… στην απέξω που δεν μπορούσα να είμαι εκεί! Χάρηκα, όμως, πολύ με το αποτέλεσμα και κυρίως για εκείνον και την οικογένειά του».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook