Μαρία Ηλιάκη: Πήγε στη Μύκονο μετά από 20 χρόνια – «Ο κόσμος εδώ ακόμα διασκεδάζει»
Η Μαρία Ηλιάκη πήγε Μύκονο μετά από 20 χρόνια και απορεί….
Στη Μύκονο βρίσκεται από χθες η Μαρία Ηλιάκη με τον Άρη Καβατζίκη και μερικούς ακόμη καλούς της φίλους.
Η παρουσιάστρια είχε να επισκεφθεί το νησί των ανέμων σχεδόν 20 χρόνια, και όπως αποκάλυψε μέσα από ένα instastory που έκανε σήμερα (8/7) το πρωί, το συμπέρασμα που έβγαλε είναι πως ο κόσμος εκεί ακόμα διασκεδάζει.
«Καλημέρα. Η πρώτη εντύπωση από τη Μύκονο, μετά από 20 χρόνια, είναι ότι ο κόσμος ακόμα διασκεδάζει. Εγώ έχω ξυπνήσει από τις 8. Γρία… Θα φάω πρωινό, κανείς δεν έχει ξυπνήσει. Μόνο εγώ και ο Καβατζίκης φαντάζομαι. Μύκονοοοος» αναφέρει χαρακτηριστικά στο βίντεό της η Μαρία Ηλιάκη.
Ολες οι Ειδήσεις
- Δανάη Μπάρκα: Ξέχασε να δηλώσει τον γάμο της στο ληξιαρχείο – «Πάμε να πληρώσουμε το πρόστιμό μας» (βίντεο)
- Περισσότεροι από 700.000 πιστοί παρέστησαν στην υπαίθρια λειτουργία του Πάπα στο Παρίσι – Επόμενος σταθμός η Λούρδη (βίντεο)
- Ουρές στο ΟΑΚΑ λίγες ώρες πριν τη μεγάλη συναυλία της Άννας Βίσση: Βίντεο από την προσέλευση του κόσμου
- MEGA – «Δύο μαύρα πουκάμισα»: Ο έρωτας ανάμεσα στον Μανούσο και τη Μαρκέλλα δεν μπορεί πια να κρυφτεί – Δευτέρα 28 με Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου – Τρέϊλερ
- Έκρηξη στην Πλάκα: Αυτοί είναι οι Αμερικανοί τουρίστες που σκοτώθηκαν – Νιόπαντρο ζευγάρι το ένα , περίμενε το πρώτο του παιδί το άλλο
- Στάθης Μαντζώρος: Έκκληση για βοήθεια από τη σύζυγο του – «Πρέπει να πάει άμεσα σε κέντρο αποκατάστασης, το κόστος είναι 10.000 ευρώ τον μήνα»
- Άννα Βίσση: Παράταση στη λειτουργία του ΗΣΑΠ, 24ωρη λειτουργία για Μετρό και Τραμ για τη συναυλία της
- Έκρηξη στην Πλάκα – Τραγικός επίλογος: Εντοπίστηκαν οι δύο τελευταίοι σοροί, συνολικά έξι οι νεκροί
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook