Από τη Λέσβο ξεκίνησε τις διακοπές της η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Όπως φαίνεται, στη Λέσβο τόπο καταγωγής της δημοσιογράφου, βρίσκεται και ο Γρηγόρης Μόργκαν.
Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Γρηγόρης Μόργκαν δεν έχουν επιβεβαιώσει αλλά ούτε διαψεύσει τις φήμες που τους θέλουν να είναι σε σχέση.

Τις φήμες ότι είναι ζευγάρι ενισχύουν και τα κοινά ταξίδια σε διάφορα μέρη εντός και εκτός Ελλάδας με καλούς τους φίλους.

Όπως έχει πει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη , θέλεις να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το γεγονός όμως πως τόσο εκείνη, όσο και ο Κωνσταντίνος Βασάλος επιβεβαίωσαν τον χωρισμό τους, είναι άλλο ένα σημάδι πως η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει προχωρήσει στην προσωπική της ζωή.

Μάλιστα, όταν ο Κωνσταντίνος Βασάλος ρωτήθηκε αν βλέπει τις αναρτήσεις της και τα ταξίδια που κάνει με τον νυν – όπως τον χαρακτήρισε δημοσιογράφος της εκπομπής “Γειά σου” – σύντροφό της, ο ίδιος απάντησε, «Προφανώς και είμαστε φίλοι με την Ευρυδίκη. Δε παρακολουθείς τι ανεβάζουμε στο instagram; Τα πάντα βλέπω. Γιατί να μη βλέπω τι ανεβάζει; Έχουμε μια άριστη σχέση με την Ευρυδίκη. Άριστη. Γιατί η Ευρυδίκη τι θα γίνει, καλόγρια μετά από μένα;»

Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Γρηγόρης Μόργκαν μπορεί να μην ανεβάζουν κοινές φωτογραφίες, όμως οι αναρτήσεις από τα ίδια σημεία μαρτυρούν πως είναι μαζί.

Δείτε τις αναρτήσεις της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Γρηγόρη Μόργκαν που δείχνουν ότι βρίσκονται και οι δύο στην όμορφη Λέσβο.

Πηγή: tlife.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook