Η Μαρία Μενούνος είχε αποκαλύψει ότι είχε καρκίνο στο πάγκρεας.

Τώρα λίγους μήνες μετά την αποκάλυψη υπεβλήθη σε χειρουργείο και δείχνει τα σημάδια από την εγχείριση για την αφαίρεση του όγκου στο πάγκρεας με τους θαυμαστές της να τη συγχαίρουν και να εύχονται να είναι υγιής
Τον Μάιο η Μαρία Μενούνος αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο στο πάγκρεας και μοιράστηκε την ιστορία της σε μία συνέντευξη.

Λίγους μήνες αργότερα, την Κυριακή 9 Ιουλίου ανάρτησε μία φωτογραφία στο Instagram, διαφορετική από τις άλλες.

Η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια, πόζαρε μπροστά σε έναν καθρέφτη φορώντας το μαγιό της. Στην κοιλιά της φαίνονται τα σημάδια από την εγχείρηση, στην οποία υποβλήθηκε και στη λεζάντα της ανάρτησης, η Μαρία Μενούνος αναφέρθηκε στις ουλές της, τις οποίες «αγκαλιάζει για να τις προστατέψει».


«Κοιτάζω πίσω στη χειρουργική επέμβαση νωρίτερα φέτος και είμαι ευγνώμων για τη δύναμη με την οποία με ευλόγησε ο Θεός για να τα καταφέρω και φυσικά για όλους τους όμορφους ανθρώπους που έστειλε για να με βοηθήσουν! Τώρα βλέπω τις ουλές που αγκαλιάζω προσεκτικά για να τις προστατέψω και χαμογελάω» έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής της, η Μαρία Μενούνος.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι θαυμαστές της την «αποθέωσαν» και της ευχήθηκαν να είναι πάντα υγιής. «Χαίρομαι που ‘’φοράς’’ περήφανα τις ουλές της μάχης σου, όπως κι εγώ. Είσαι πανέμορφη», της έγραψε ένας από τους θαυμαστές της.

Πρόσφατα, η Μαρία Μενούνος μιλώντας στο podcast «Not Skinny But Not Fat» αποκάλυψε ότι ο καρκινικός όγκος της αρχικά αγνοήθηκε από τους γιατρούς με αποτέλεσμα να διπλασιαστεί σε μέγεθος. Η Μενούνος -που αυτή τη στιγμή περιμένει το πρώτο της παιδί μέσω παρένθετης μητέρας – είπε ότι ο όγκος της έγινε σημαντικά μεγαλύτερος από την πρώτη διάγνωση τον περασμένο Νοέμβριο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook