Η Εριέττα Κούρκουλου - Λάτση απάντησε στις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων στο Instagram.

Η Εριέττα Κούρκουλου είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και μοιράζεται τις σκέψεις για διάφορα κοινωνικά θέματα αλλά και για τη μητρότητα καθώς είναι μητέρα ενός αγοριού 16 μηνών.

Ο θηλασμός του μικρού Νίκου του γιού της αλλά και η ερώτηση για την οικονομική της άνεση, ήταν μερικά από τα ερωτήματα των ακολούθων της και εκείνη απάντησε στο q&a που έκανε το πρωί της Τρίτης 11/7.

Όταν ήμουν μικρότερη είχα τεράστιο θέμα με την οικονομική άνεση. Σήμερα όμως εστιάζω στη δυνατότητα που μου δίνει να προσφέρω βοήθεια όπου υπάρχει ανάγκη», εξομολογήθηκε η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση.


Για τον θηλασμό, αποκάλυψε ότι πλέον έχουν καταφέρει να κάνουν ένα γεύμα την ημέρα. «Μετά από σχεδόν 16 μήνες έχουμε καταφέρει επιτέλους μετά από αρκετές δυσκολίες να κανουμε ένα γεύμα την ημέρα. Ο Νίκος όταν έλειπα στη δουλειά δεν το ζητούσε, μόνο όταν ήμασταν μαζί, αλλά πλέον έχει δεχτεί ότι θηλάζουμε το βράδυ μόνο». Δεν ήταν εύκολο», παραδέχτηκε.

Επιπλέον, ανέφερε ότι ο «Νίκος δεν πάει ακόμα σχολείο. Ήθελα να τον πάω από Σεπτέμβρη, αλλά το ιδανικό λένε ότι είναι στα 2,5 χρόνια».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook