Μετά από περίπου 6,5 μήνες σκληρών αγώνων, πείνας και κακουχιών, ο Σάκης Κατσούλης και ο Νίκος Μπάρτζης διεκδίκησαν το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ

Μετά από 6,5 μήνες το «Survivor All Star» έφτασε στο τέλος. Νικητής του παιχνιδιού αναδείχθηκε ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους από τον Νίκο Μπάρτζη, κερδίζοντας το τρόπαιο, 100.000 ευρώ, ένα αυτοκίνητο και ακόμα 135.000 για όλο το διάστημα παραμονής στον Άγιο Δομίνικο.


Όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός, η διαφορά μεταξύ των δύο παικτών στην ψηφοφορία ήταν οριακή.
Στο κατάμεστο στάδιο του Γαλατσίου, οι δύο παίκτες πήραν μια μικρή γεύση από το πώς είναι να σηκώνεις το κύπελλο, κάνοντας μία… πρόβα, όπως είπε ο Γιώργος Λιανός.

Ακολούθησαν οι πρώτες δηλώσεις του Σάκη Κατσούλη αλλά και του Νίκου Μπάρτζη

Από τους πρώτους που “όρμησαν” να συγχαρούν τον νικητή η σύντροφος του Μαριαλένα Ρουμελιώτη με την οποία ανατάλλαξαν ένα παρατεταμένο και φλογερό φιλί αλλά και ο Σπύρος Μαρτίκας.

Την ίδια ώρα, η μάχη της κερκίδας ήταν εμφανής αφού οικογένειες, φίλοι και θαυμαστές των δύο παικτών δεν σταμάτησαν να φωνάζουν συνθήματα.

Νωρίτερα ο Σάκης Κατσούλης αγχωμένος ευχαρίστησε όσους τον στήριξαν και δήλωσε πως ανυπομονεί για το όνομα που θα ακουστεί στο τέλος της βραδιάς που θα είναι και ο μεγάλος νικητής

Ο Νίκος Μπάρτζης επίσης δεν έκρυψε την αμηχανία του λέγοντας πόσο δυνατά χτυπάει η καρδιά του, χάνοντας ακόμα και τα λόγια του.


Παρών, όπως συμβαίνει παραδοσιακά, ο Tούρκος παραγωγός του Survivor, Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος πήρε τον λόγο και μίλησε για όλα, ακόμη και για τους αρκετούς αποβληθέντες ενός ριάλιτι που θύμιζε περισσότερο το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι και λιγότερο αγώνα επιβίωσης. «Ήταν μία φανταστική σεζόν για μένα, είχα μαζί μου μεγάλα αστέρια του Survivor και τώρα που τους βλέπω, συγκινούμαι. Απόλαυσα κάθε λεπτό του σόου και φυσικά με παρουσιαστή εσένα, (σ.σ. Γιώργος Λιανός) πήγες το Survivor σε ένα άλλο επίπεδο με την ενέργειά σου. Φυσικά υπήρξαν κάποιοι παίκτες φέτος που τους χάσαμε εξαιτίας κάποιων παραβιάσεων. Θέλω να πω ότι όλοι είναι ακόμα στην καρδιά μου, δεν σημαίνει κάτι που βρέθηκαν εκτός παιχνιδιού. Θα χαρώ πολύ να τους δω να συμμετέχουν σε κάποιο μελλοντικό Survivor All Star. Είναι ακόμη για μένα αδέρφια μου».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook