Η εκθαμβωτική εμφάνιση της τραγουδίστριας στο Instagram με ολόσωμη γαλάζια φόρμα και κορσέ.

Το ταξίδι στην Κύπρο κράτησε μόλις 24 ώρες αλλά η Ελένη Φουρέιρα ξεσήκωσε τα πλήθη με την εμφάνισή της!
Μετά από ένα χρόνο αποχής από τη μουσική σκηνή, λόγω μητρότητας η αγαπημένη τραγουδίστρια επέστρεψε δυναμικά με το «Reborn Tour», μία περιοδεία που σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Την Πέμπτη 13/7 η δημοφιλής τραγουδίστρια πραγματοποίησε ένα ταξίδι αστραπή στην Κύπρο, μια χώρα που την έχει λατρέψει, αφού την εκπροσώπησε και στην Eurovision 2018, όπου κατέκτησε την δεύτερη θέση.

Με αφορμή την περιοδεία, έχει αρχίσει να κάνει πιο συχνά ταξίδια και αναρτήσεις στα soacial media.

Η παρουσία της στην Κύπρο δεν πέρασε απαρατήρητη, περισσότερο για την ολόσωμη λάτεξ φόρμα που επέλεξε να βάλει. Σε ανοιχτό γαλάζιο με λαμπερές λεπτομέρειες και με έναν κορσέ σε πιο ανοιχτούς τόνους, η Ελένη Φουρέιρα πόζαρε στον φακό, για να μοιραστεί τις εικόνες με τους 1,3 εκατομμύρια ακολούθους της στο Instagram.

Μέσα από το φωτογραφικό υλικό που δημοσίευσε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έδειξε στους followers της πώς πέρασε τις μόλις 24 ώρες που έμεινε στην Κύπρο.

Σε μία από τις φωτογραφίες, η τραγουδίστρια ποζάρει στο πλευρό της με τη Caroline Labouchere, μοντέλο που διαπρέπει στις πασαρέλες λίγο πριν τα 60 της.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε η τραγουδίστρια στο Instagram

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook