Αφοσιωμένη στην φροντίδα της 2,5 μηνών κορούλας είναι η παρουσιάστρια που δεν απέκλεισε την επιστροφή της στην τηλεόραση.

«Βλέπω τα πράγµατα πολύ διαφορετικά πια και το διάστηµα που παρακολουθούσα τηλεόραση, χωρίς να συµµετέχω, µου έκανε καλό», εκμυστηρεύτηκε η Ιωάννα Μαλέσκου.

H Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε για τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο ∆ανιά, τη νέα της ζωή ως μητέρα, το ενδεχόμενο ενός θρησκευτικού γάμου και τα επαγγελµατικά της σχέδια, σε συνέντευξη που έδωσε «Secret».

«Οι µέρες κυλάνε πολύ γρήγορα και είναι όλα πρωτόγνωρα διαφορετικά. ∆ύσκολα και όµορφα µαζί. Η καθηµερινότητά µου έχει αλλάξει. Μαζί της κι εγώ. Νιώθω τόσο γεµάτη, τόσο ήρεµη και ώριµη µαζί. Η φροντίδα ενός µωρού απαιτεί αφοσίωση και τη µέγιστη δυνατή ενέργειά σου 24 ώρες την ηµέρα. Πραγµατικά θαυµάζω όλες αυτές τις µαµάδες εκεί έξω που δίνουν το είναι τους καθηµερινά για την ανατροφή των παιδιών τους, πόσω µάλλον όταν χρειάζεται να εργάζονται κιόλας παράλληλα», δήλωσε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

Στη συνέχεια μίλησε για την κόρη της: «Η µικρούλα µας είναι µόλις 2 µηνών και 6 ηµερών. Μια σταλιά ανθρωπάκι. Το διάστηµα αυτό δεν εργαζόµουν και όλη µου η έγνοια και η προσοχή επέλεξα να δοθεί στο παιδί µου. Ηταν σηµαντικό τόσο για εκείνη όσο και για εµένα».

Σχετικά με τα επαγγελµατικά της σχέδια, η Ιωάννα Μαλέσκου ανέφερε: «Σίγουρα θέλω να επιστρέψω επαγγελµατικά σε αυτό που πολύ αγαπώ να κάνω, σε µια συνθήκη που θα µου ταιριάζει. Βλέπω τα πράγµατα πολύ διαφορετικά πια και το διάστηµα που παρακολουθούσα τηλεόραση, χωρίς να συµµετέχω, µου έκανε καλό. Τελικά, όλα για κάποιον λόγο γίνονται».

Τέλος, σε ερώτηση για το αν θα πραγματοποιήσει θρησκευτικό γάμο, η παρουσιάστρια απάντησε: «Ο θρησκευτικός γάµος δεν είναι στα άµεσα σχέδιά µας, ωστόσο θα ήθελα πολύ να γίνει κάποια στιγµή. Ξέρω ότι θα δώσει χαρά και στους δικούς µου, που δεν ήταν κοντά µας στον πολιτικό γάµο, µιας και επιλέξαµε να είναι µόνο για εµάς τους δύο (λόγω εγκυµοσύνης). Γενικώς, ως ζευγάρι κινούµαστε σε ρυθµούς που εξυπηρετούν εµάς και την ισορροπία της οικογένειάς µας, χωρίς “πρέπει”. Eτσι θέλουµε να µεγαλώσουµε και το παιδάκι µας».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook