Σάκης Κατσούλης για Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Θα ήθελα να είναι η μητέρα των παιδιών μου»
«Για µένα η Μαριαλένα είναι το άλλο µου μισό, το στήριγμα μου στα εύκολα και στα δύσκολα» δήλωσε
Ο Σάκης Κατσούλης σε συνέντευξη που έδωσε στο ένθετο «Secret» των Παραπολιτικών, μίλησε για την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, για το πόσο την αγαπά, για τις ικανότητες της αλλά και την προοπτική του γάμου
Σε ερώτηση για το τι σημαίνει για εκείνον η σύντροφός του, ο Σάκης Κατσούλης απάντησε: «Για µένα η Μαριαλένα είναι το άλλο µου μισό, ο άνθρωπός µου, το στήριγμά µου στα εύκολα, αλλά πολύ περισσότερο στα δύσκολα και πόσο µάλλον για δύο χρονιές στο πιο δύσκολο παιχνίδι επιβίωσης, εκεί όπου η αντιστοιχία των μηνών που περνάμε χωρίς κινητά και επιπλέον ασχολίες θεωρώ ότι είναι πολλαπλάσια της προσωπικής ζωής».
«Για µένα είναι μια γυναίκα παράδειγμα προς μίμηση, μιας και τερματίζοντας στην τρίτη θέση για δεύτερη φορά στο πιο δύσκολο παιχνίδι επιβίωσης αποδεικνύει περίτρανα ότι της αξίζει 100% και ότι δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από κανέναν αντίπαλό της ούτε στο κοµµάτι της επιβίωσης αλλά ούτε και στο αγωνιστικό κοµµάτι», πρόσθεσε ο νικήτης του «Survivor All Star».
Σχετικά με το ενδεχόμενο γάμου, ο Σάκης Κατσούλης ανέφερε: «Η αλήθεια είναι ότι στο παιχνίδι τής έκανα µια πρόβα πρότασης γάμου, κάτι το οποίο σε καμία περίπτωση δεν μετανιώνω και, φυσικά, εύχομαι σύντομα η σχέση µας να προχωρήσει. Τα υπόλοιπα αναμένονται».
Και τέλος, σε ερώτηση για το αν θα ήθελε να κάνει κάποια στιγμή παιδία με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ο γνωστός επιχειρηματίας είπε: «Ναι, εννοείται. Η Μαριαλένα θα ήθελα να είναι η μητέρα των παιδιών µου».
Ολες οι Ειδήσεις
- Η Αντωνία Καλλιμούκου πήρε πτυχίο Νομικής: Ευχαριστώ την Παναγιά και τον γλυκό Χριστό μου που με αξίωσαν
- Πάνος Καμμένος για Σαμαρά : «Αν κάνει κόμμα, θα κάνω κι εγώ, δεν θα επιτρέψω να κοροϊδέψει ξανά τον κόσμο» – Η Καρυστιανού μπορεί να βγει και πρώτη στις εκλογές (βίντεο)
- Μήνυση Κωνσταντοπούλου κατά Γεωργιάδη: Δεν είχε τίποτα καλύτερο να κάνει και με μήνυσε 10 λεπτά πριν τα μεσάνυχτα – «Προτείνω να κατέβετε υποψήφια της Καρυστιανού» (βίντεο)
- Eπεισόδιο με τη Ναταλί Κάκκαβα και τον Δήμαρχο Σαρωνικού: «Επικαλείστε ότι είστε δημοσιογράφος – Πήγες στρατό;» (βίντεο)
- ΕΡΤ1: #Παρέα με τον Γιώργο Κουβαρά – Μια βόλτα στη νύχτα της δεκαετίας του ’80 – Σάββατο 31.01.2026
- Το ντέρμπι κορυφής και όλα τα ματς της 19ης αγωνιστικής είναι στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6
- Πρεμιέρα στο ΕΡΤnews: «4 εποχές Ελλάδα» με τη Σοφία Κωνσταντινίδου – Κυριακή 01.02.2026
- Την ίδρυση νέου Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου ζήτησε ο Γ. Αυτιάς
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook