Η Μαρία Μενούνος και ο Κέβιν Αντεργκάρο έγιναν γονείς μέσω παρένθετης μητέρας

Το ζευγάρι υποδέχτηκε το πρώτο τους μωρό και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.
.Όπως αποκαλύπτουν στο US Magazine, η παρουσιάστρια και ο σύζυγός της ζουν τις πιο ιδιαίτερες στιγμές της ζωής τους, με το κοριτσάκι τους, το οποίο ήρθε στον κόσμο στις 23 Ιουνίου μέσω παρέωθετης μητέρας και θα πάρει τα ελληνικά ονόματα Αθηνά – Αλεξάνδρα.

Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από φωτογραφίες που δημοσίευσε το US Magazine, με την Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια και τον σύζυγό της να φωτογραφίζονται μαζί με το νέο μέλος της οικογένειάς τους για το εξώφυλλο του περιοδικού.

Τη φωτογραφία δημοσίευσε η Μαρία Μενούνος μέσα από το Instagram.«Επιτέλους ξέρω πού ανήκω» είπε στην πρώτη της συνέντευξη μετά τη γέννηση του μωρού και πρόσθεσε: «Ήταν η πιο ιδιαίτερη στιγμή της ζωής μου. Ο γιατρός την άρπαξε κυριολεκτικά και την οδήγησε πάνω μου. Κάθισα μαζί της στο στήθος μου και ο Κέβεν κι εγώ κοιτούσαμε ο ένας τον άλλον σαν, “Ω, Θεέ μου.” Ήταν απλώς σκέτη χαρά». Και για το πώς νιώθει να είναι μαμά:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Us Weekly (@usweekly)

«Καλύτερα από ό,τι θα μπορούσα να φανταστώ. Είναι ευφορία. Για τόσο καιρό, ένιωθα ότι κάτι έλειπε. Θα πήγαινα σε παιδικά πάρτι γενεθλίων και θα ήμουν λίγο λυπημένη γιατί ήθελα τη δική μου οικογένεια. Και τώρα νιώθω τόσο προσγειωμένη, σαν να ξέρω επιτέλους πού ανήκω».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook