Τι απαντά στα δημοσιεύματα ότι της έγινε «χρυσή» πρόταση για να συμμετάσχει στο επόμενο Survivor

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου με μια μακροσκελή ανάρτηση διαψεύδει κατηγορηματικά τα όσα γράφονται σε δημοσίευμα , ότι συμφώνησε να πληρώνεται 12 χιλιάδες ευρώ την εβδομάδα με συμβόλαιο τριών μηνών, για τη συμμετοχή της στο Survivor Μάλιστα, τονίζει πως ο κύκλος των ριάλιτι έχει κλείσει για εκείνη.

«Αχ παιδιά με ρωτάτε συνέχεια αυτές τις ημέρες αν ισχύει αυτή η είδηση. Πραγματικά χαίρομαι που μου λέτε πόσο θέλετε να με δείτε σε όλο αυτό, θα γελούσα πολύ μαζί μου είναι η αλήθεια αλλά δεν ισχύει τίποτα από όσα διαβάζω.
Άρα θα πρέπει να δουλέψω πολλές εργατοώρες για να βγάλω τα 150.000 ευρώ. Μου έχουν γίνει πράγματι προτάσεις στο παρελθόν για το συγκεκριμένο πρόγραμμα και το εκτιμώ αλλά είμαι σε μία άλλη φάση ζωής, με άλλες προτεραιότητες, άλλο mindset και ο κύκλος των ριάλιτι έχει κλείσει πια για εμένα. Ευχαριστώ πολύ για τη στήριξη και την ενθάρρυνση! Luv ya!» έγραψε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Μάλιστα, στο post της καταλήγει με χιούμορ με ένα υστερόγραφο. «Επειδή έχω μάθει να κάνω υποχωρήσεις σε αυτή τη ζωή, με μία διατροφή των 1200 θερμίδων ημερησίως, στρώμα χωρίς κρεβάτι και 24ωρη αντιγηραντική, ίσως αλλάξω mindset» σημείωσε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Δείτε την ανάρτηση

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook