Τους αγαπάω, έχουμε περάσει πάρα πολλά, είπε ο παρουσιαστής που μίλησε για τη σχέση του με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Σάκη Κατσούλη

Με αφορμή μια συνέντευξη του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, ο Τριαντάφυλλος μίλησε στο «Καλοκαίρι Yes» για το πόσο αγαπά ο ένας τον άλλον και πότε θα παντρευτούν σύντομα.
«Μου έστειλε ένα φιλαράκι στο Viber ένα βίντεο με τον Σάκη, την Μαριαλένα και την Καρολίνα να χορεύουν και να τραγουδάνε και μου άρεσε πάρα πολύ αυτό που είδα. Γενικά περνάνε πολύ καλά και είναι σε φάση που τώρα μάλλον θα κάνει πρόταση στην Μαριαλένα και θα γίνει ο γάμος. Έτσι πιστεύω εγώ. Είναι έτοιμος να γίνει πατέρας», ανέφερε ο Τριαντάφυλλος.

Αναφορικά με τη σχέση που έχουν τώρα ο Τριαντάφυλλος είπε: «Πρέπει να πω ότι από το 2021, “μπήκε” μέσα για την Μαριαλένα και τη διεκδίκησε. Ακόμα κι αν δεν έχουμε μιλήσει, να λέμε αλήθειες ότι ο Σάκης πραγματικά την αγαπά κι έχει δείξει τι έχει κάνει για την Μαριαλένα. Τους αγαπώ, δεν το κρύβω και το ξέρουν και οι ίδιοι και νομίζω ότι με αγαπάνε κι αυτοί, απλά έτυχε τώρα να γίνουν κάποια πράγματα που δεν άρεσαν σε εμένα και δεν άρεσαν στα παιδιά. Από εκεί και πέρα εννοείται ότι τους αγαπώ και εννοείται ότι δεν κρατώ κακίες. Έχουμε περάσει πάρα πολλά με αυτά τα παιδιά».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook