Μπέσσυ Αργυράκη: Σκόνταψε στη σκηνή και έπεσε στο κενό σε συναυλία στη Θεσσαλονίκη (video)

Σοβαρό ατύχημα είχε χθες, Κυριακή 30 Ιουλίου, κατά τη διάρκεια εμφάνισής της στη Θεσσαλονίκη, η Μπέσσυ Αργυράκη.
Η τραγουδίστρια στην προσπάθειά της να πλησιάσει το κοινό σκόνταψε στο ηχείο που ήταν στη σκηνή και έπεσε στο κενό. Ευτυχώς είναι καλά στην υγεία της.
Το ατύχημα που είχε η Μπέσσυ Αργυράκη σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στην παραλία Αγίας Τριάδας, στη Θεσσαλονίκη.
Η τραγουδίστρια έδωσε το παρών στη «Γιορτή του Τρύγου» και ανέβηκε στη σκηνή για να διασκεδάσει τον κόσμο με τις επιτυχίες της.
Ωστόσο, την ώρα που πλησίαζε προς το κοινό που βρισκόταν κάτω από τη σκηνή, η Μπέσσυ Αργυράκη σκόνταψε στο ηχείο και έπεσε από την εξέδρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η εξέδρα είχε ύψος περίπου ενός μέτρου, με την τραγουδίστρια να πέφτει στο κενό και να τραυματίζεται στο μέτωπο. Ωστόσο, είναι καλά στην υγεία της.
Ολες οι Ειδήσεις
- ΟΦΗ – Κηφισιά 1-3: Νίκη με υπογραφή Τεττέη
- Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Στην Κίνα με τον σύντροφο της – Δείτε φωτογραφίες
- Γιάννης Αντετοκούνμπο: Με την οικογένειά του σε ταβέρνα της Πεντέλης
- ΑΕΚ – Βόλος 1-0: Ο Φραντζί Πιερό «κουβάλησε» την Ένωση και την επανέφερε στις νίκες στη Super League
- Στην Τροχαία ο Βασίλης Μπισμπίκης – Τον αναζητούσαν οι Αρχές για φθορές σε αυτοκίνητα στη Φιλοθέη και εγκατάλειψη από το σημείο
- Κεφαλονιά: Εκατοντάδες επιβάτες «εγκλωβισμένοι» στο αεροδρόμιο λόγω κακοκαιρίας
- Φωκίδα:Τραγωδία με δύο νεκρούς σε τροχαίο στο Γαλαξίδι
- Καρυστιανού: “Θέλω να δω κάτι νέο, αλλά δεν θα το οργανώσω εγώ”
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook