Μπέσσυ Αργυράκη: Σκόνταψε στη σκηνή και έπεσε στο κενό σε συναυλία στη Θεσσαλονίκη (video)
Σοβαρό ατύχημα είχε χθες, Κυριακή 30 Ιουλίου, κατά τη διάρκεια εμφάνισής της στη Θεσσαλονίκη, η Μπέσσυ Αργυράκη.
Η τραγουδίστρια στην προσπάθειά της να πλησιάσει το κοινό σκόνταψε στο ηχείο που ήταν στη σκηνή και έπεσε στο κενό. Ευτυχώς είναι καλά στην υγεία της.
Το ατύχημα που είχε η Μπέσσυ Αργυράκη σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στην παραλία Αγίας Τριάδας, στη Θεσσαλονίκη.
Η τραγουδίστρια έδωσε το παρών στη «Γιορτή του Τρύγου» και ανέβηκε στη σκηνή για να διασκεδάσει τον κόσμο με τις επιτυχίες της.
Ωστόσο, την ώρα που πλησίαζε προς το κοινό που βρισκόταν κάτω από τη σκηνή, η Μπέσσυ Αργυράκη σκόνταψε στο ηχείο και έπεσε από την εξέδρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η εξέδρα είχε ύψος περίπου ενός μέτρου, με την τραγουδίστρια να πέφτει στο κενό και να τραυματίζεται στο μέτωπο. Ωστόσο, είναι καλά στην υγεία της.
Ολες οι Ειδήσεις
- Η «Καθημερινή της Κυριακής»
- Το «Πρώτο Θέμα» της Κυριακής»
- Επίσκεψη Μητσοτάκη στην HORECA 2026: «Θα αγοράσω μηχανή εσπρέσο, θα έρθεις σπίτι να μου κάνεις σεμινάρια;», είπε στον Έλληνα παγκόσμιο πρωταθλητή barista – Βίντεο
- Η «Real news» της Κυριακής
- Ο «Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής»
- Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης 3-1: Δεύτερη σερί εντυπωσιακή νίκη για τους Αγρινιώτες, στην προτελευταία θέση οι Αρκάδες
- Κρατείται προσωρινά ο ιδιοκτήτης του εργοστασίου «Βιολάντα» μέχρι την Τρίτη που θα απολογηθεί – Δεν απάντησε σε ερωτήσεις – Βίντεο με τη στιγμή της σύλληψης
- Ο Ανδρέας Λάμπρου επιστρέφει με τη νέα του μπαλάντα «Τώρα είναι αργά»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook