Σίσσυ Χρηστίδου: Απολαμβάνει τις διακοπές της στην Πάτμο – Το υποβρύχιο ψάρεμα
Εμφανώς ανανεωμένη και αδυνατισμένη χαίρεται τις διακοπές της στην Πάτμο.
Η Σίσσυ Χρηστίδου βρίσκεται στο νησί της Αποκάλυψης μαζί με τους κουμπάρους της, τη Χρστίνα Κοντοβά και τον Παύλο Σταματόπουλο καθώς και καλούς της φίλους.
Η παρουσιάστρια του Mega, ανανέωσε το ραντεβού με τους τηλεθεατές για τη νέα τηλεοπτική χρονιά, όπου και θα επιστρέψει στο πλατό της εκπομπής, «Χαμογέλα και Πάλι», μαζί με παλιούς και νέους συνεργάτες.
Μέσα από τις αναρτήσεις της μας μεταφέρει στα όμορφα τοπία που ανακαλύπτει στην Πάτμο. Στις νέες της φωτογραφίες βλέπουμε την παρουσιάστρια με το μπικίνι της, φανερά ανανεωμένη, ενώ με δεύτερη ανάρτηση μοιράζεται ένα υποβρύχιο βίντεο με την παρέα της.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ολες οι Ειδήσεις
- Θρήνος στο Ρέθυμνο για τους πυροσβέστες που έπεσαν στο καθήκον – Την Πέμπτη το τελευταίο αντίο
- «Λάρισα ερχόμαστε»: Η χαμογελαστή φωτογραφία της Καρυστιανού προκάλεσε την αντίδραση Πλακιά – «Η πόλη αυτή μόνο έμπνευση για χαρούμενα πρόσωπα δεν είναι»
- Υπουργείο Εξωτερικών: Σταθερός στόχος παραμένει η επίλυση του Κυπριακού και η επανένωση της Μεγαλονήσου
- Νεκρός πυροσβέστης στο Γύθειο – Επιχειρούσε στη φωτιά – Υπό διερεύνηση τα αίτια
- Αττική: Δείτε σε ποιες παραλίες απαγορεύεται η κολύμβηση
- «Έπεσαν ηρωικά στο βωμό του καθήκοντος»: Η Πυροσβεστική για τους δύο νεκρούς στη φωτιά στο Ρέθυμνο
- Νεκροί δύο πυροσβέστες που επιχειρούσαν στη μεγάλη φωτιά στη Νέα Κρύα Βρύση Ρεθύμνου – Εγκλωβίστηκαν στο όχημα τους – Μπαράζ μηνυμάτων από το 112 για εκκενώσεις οικισμών (βίντεο)
- Θανάσης Αυγερινός: Αποχωρεί με αιχμές από εκπρόσωπος του κόμματος Καρυστιανού – Καταγγέλλει «ύποπτους – φυτευτούς συμβουλάτορες» μέσα στο κόμμα
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook