Άννα Φόνσου: «Σαν σκηνικό έργου», λέει για το νέο της σπίτι μετά την έξωση από το διαμέρισμά της
Η Άννα Φόνσου μας ξεναγεί στους χώρους του νέου της σπιτιού
Η γνωστή ηθοποιός αναγκάστηκε να εγκαταλείψει για κάποιο διάστημα το σπίτι που έμενε στο Κολωνάκι επί δεκαετίες, καθώς η πολυκατοικία κρίθηκε επικίνδυνη και χρήζει αποκατάστασης.
Με νέα ανάρτηση, η ηθοποιός αποκάλυψε πως έγινε προσωρινή έξωση για όλους τουςενοίκους της πολυκατοικίας της, ενώ έχει βρει το νέο της σπίτι το οποίο αποκαλεί «Κουκλόσπιτο της Άννας», όπως γράφει.
«Φίλοι μου, μετά από αυτό που συνέβη στην πολυκατοικία μας, δεν το έβαλα κάτω… Βρήκα στη Σόλωνος ένα σπίτι και επειδή στα δύσκολά μου πάντα επιδιώκω να δημιουργώ, έτσι και τώρα έφτιαξα το Κουκλόσπιτο της Άννας.
Σαν σκηνοθέτης που είμαι και σκηνογράφος ελπίζω να τα κατάφερα και να σας αρέσει το αποτέλεσμα. Εξάλλου με κάνει να φαντάζομαι ότι κινούμαι σε ένα σκηνικό ενός έργου που κάποτε θα τελειώσει και θα βρεθώ πίσω στο σπίτι μου να ξεκουραστώ. Σας φιλώ», έγραψε η Άννα Φόνσου.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ολες οι Ειδήσεις
- Η «Καθημερινή της Κυριακής»
- Το «Πρώτο Θέμα» της Κυριακής
- Η «Realnews» της Κυριακής
- Ο «Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής»
- Το «Documento» της Κυριακής
- Άρης – Παναιτωλικός 3-0: Άνετη επιστροφή στις νίκες για τους Θεσσαλονικείς
- Κατερίνα Καινούργιου – Παναγιώτης Κουτσουμπής: Ρομαντική απόδραση στη Ρώμη μαζί με την κόρη τους – Φωτογραφίες
- «Φύγε από εδώ, δεν ντρέπεσαι λιγάκι;»: Μεγάλη ένταση στο συνέδριο της ΚΕΔΕ μετά τις καταγγελίες Δούκα για νοθεία (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook