H πρώτη δημόσια εμφάνιση του Αλέξη Γεωργούλη μετά την καταγγελία της δικηγόρου και στελέχους του ΠΑΣΟΚ για βιασμό.

Όπως φαίνεται ο Αλέξης Γεωργούλης βρίσκεται στην Κύθνο για διακοπές με την καλή του φίλη Βίκυ Σταυροπούλου.

Ο γνωστός ηθοποιός και ευρωβουλευτής, όλο αυτό το διάστημα, έμεινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ενώ έχει αρνηθεί την κατηγορία για βιασμό που του προσάπτει η Ελένη Χρονοπούλου και διερευνάται από τη βελγική δικαιοσύνη όπου έχει υποβληθεί η μήνυση της.


Οι πρώτες φωτογραφίες του Αλέξη Γεωργούλη έρχονται από την Κύθνο, όπως αποκάλυψε το protothema.gr . Μαζί με τη Βίκυ Σταυροπούλου, οι δυο τους συναντήθηκαν σε μια χαλαρή έξοδο για φαγητό. Φανερά αλλαγμένος, ακούρευτος, με παραπάνω κιλά και με μούσι, ο Αλέξης Γεωργούλης πέρασε χρόνο με την γνωστή ηθοποιό με την οποία συνδέονται με μια φιλία ετών, μέσα από τη συνεργασία τους στο «Είσαι το ταίρι μου» το 2001 στο Mega.


Η Βίκυ Σταυροπούλου σε δηλώσεις της στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», είχε αναφερθεί στον Αλέξη Γεωργούλη και την υπόθεση, για την οποία κατηγορούταν.


«Είναι περιττό να πω ότι αν έχουν υπάρξει θύματα, είμαστε με τα θύματα. Δεν το συζητώ αυτό. Όμως, επειδή ο Αλέξης είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ πολύ, δεν μου έχει αφήσει ποτέ σε όλες αυτές τις εκφάνσεις της ζωής μας καμία ρωγμή επιθετικότητας, μιας βίας, ενός άλλου τύπου που δεν γνωρίζω…


Πήρα ένα ταξί και μου είπε ο οδηγός “μα που ξέρεις εσύ τι κάνει ο άλλος στο κρεβάτι του;” Μα φυσικά και δεν ξέρω. Η δικαιοσύνη έχει τον τελευταίο λόγο, αλλά δεν είναι καθόλου εύκολο», είχε δηλώσει η ηθοποιός.


Φωτογραφίες: protothema.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook