Έλενα Παπαρίζου: Θαυμαστής της ζήτησε να γίνει το … «ζιγκολό» της – Η αντίδραση της (εικόνες)

Καλοκαιρινή περιοδεία με συναυλίες ανά την Ελλάδα δίνιε η Έλενα Παπαρίζου. Η ρόζ αφίσα θαυμαστή της που έγινε viral.
Η Έλενα Παπαρίζου χθες 12 Αυγούστου τραγούδησε για το κοινό της Χαλκιδικής και συγκεκριμένα εμφανίστηκε στα Νέα Μουδανιά, όπου ο κόσμος την αποθέωσε.
Ωστόσο υπήρξε ένας που της τράβηξε την προσοχή, καθώς το ροζ χαρτόνι που κρατούσε έγραφε… «Έλενα θέλω να γίνω το ζιγκολό σου», κάνοντας αναφορά σε ένα από τα πιο γνωστά τραγούδια της με τίτλο “Gigolo”.
Η Έλενα Παπαρίζου όχι μόνο το παρατήρησε αλλά δημοσίευσε και τις φωτογραφίες στα Instagram Stories της.
“Χαλκιδικήηηηηη, μαγική βραδιά, ευχαριστούμε πολύ”, έγραψε χαρακτηριστικά η Έλενα Παπαρίζου, έγραψε στην ανάρτηση της .
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ολες οι Ειδήσεις
- Συνεργασία του Atlantic Council με τον Όμιλο Antenna
- Υβόννη Μπόσνιακ – Αντώνης Ρέμος: Το τρυφερό βίντεο για τα 7 χρόνια γάμου
- Αλίκη Βουγιουκλάκη: Πωλείται το σπίτι της Αλίκης Βουγιουκλάκη στη Στησιχώρου για 4 εκατ. ευρώ – Πλάνα από το διαμέρισμα
- Λάκης Λαζόπουλος: Σε μία παράσταση η μητέρα μου έβγαλε τη φωτογραφία του πατέρα μου να με ακούσει και αυτός
- Γιώργος Μαζωνάκης: Ο “κοριός” στο σαλόνι του σπιτιού του – «Οι κάμερες ήταν συνδεδεμένες με άγνωστα emails»
- Τόκιο 2025: Συγκλονιστικός ο Εμμανουήλ Καραλής πήρε το αργυρό με άλμα στα 6 μέτρα – Ανίκητος ο Ντουπλάντις με νέο παγκόσμιο ρεκόρ (βίντεο)
- Ελένη Βουλγαράκη για Φώτη Ιωαννίδη: Ο στόχος μου είναι να είμαι όσο πιο κοντά του γίνεται
- Ο ΟΠΑΠ γεμίζει τις σχολικές τσάντες με ελπίδα – Στηρίζει τα παιδιά πολύτεκνων οικογενειών του Οργανισμού Κοινωνικής Φροντίδας ΜΚΟ «Θεόφιλος»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook