Ο Μάριος Καπότσης ετοιμάζεται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και μιλά για το γάμο του με τη Κόνι Μεταξά.

Το ζευγάρι είχε την πρώτη του επέτειο γάμου πριν μερικές μέρες και ο Μάριος Καπότσης μίλησε στο ένθετο της Real News και στην Κορύνα Μανταγάρη.

Ο Μάριος Καπότσης και η Κόνι Μεταξά γιόρτασαν την επέτειο τους στην αγαπημένη τους Κρήτη εκεί όπου παντρεύτηκαν πέρυσι.

Ωστόσο το ζευγάρι επέστρεψε από τις διακοπές του καθώς ο αργυρός Ολυμπιονίκης πολίστας ξεκίνησε ήδη τις προπονήσεις του για το Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, αλλά και τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι το 2024.

«Για πρώτη φορά θα γιορτάσω τον Δεκαπενταύγουστο και την γιορτή μου στο Πόρτο Ράφτη με τους γονείς μου και την Κόνι. Για μένα η οικογένεια είναι πάνω απ’ όλα», αναφέρει αρχικά ο Μάριος Καπότσης,

Με αφορμή την πρώτη επέτειο του γάμου τους, ο γνωστός πολίστας απάντησε πως ουσιαστικά δεν έχει αλλάξει κάτι στην καθημερινότητά τους καθώς για την ώρα, δεν σκέφτονται να δημιουργήσουν τη δική τους οικογένεια.


«Δεν έχει αλλάξει τίποτα μεταξύ μας. Δεν είμαστε ακόμα στη φάση των παιδιών, οπότε δεν υπάρχει καμία αλλαγή στη σχέση μας μετά τον γάμο.

Είμαστε όπως όταν είχαμε πρωτογνωριστεί. Δεν θα σας αποκαλύψω το δώρο που της έκανα στην πρώτη μας επέτειο, θέλω να το κρατήσω για εμάς. Μου αρέσει να κάνω εκπλήξεις στην Κόνι, αλλά και στα άτομα που αγαπώ, γιατί είναι ευτυχία να περνάς όμορφα με τους αγαπημένους σου», απαντά ο Μάριος Καπότσης.

Τέλος, ο Μάριος Καπότσης αποκάλυψε και το κρυφό του χόμπι: Όπως είπε γράφει στίχους τους οποίους έχουν ερμηνεύσει στα τραγούδια τους, ο Θοδωρής Μεταξάς, ο Νίκος Γιάννου και ο Κωνσταντίνος Παντελίδης.
«Δεν ξεκίνησα να γράφω από τότε που γνώρισα την Κόνι. Γράφω στίχους από το σχολείο. Είναι κάτι που κάνω γιατί μου δίνει χαρά και όχι για βιοποριστικούς λόγους. Μου αρέσει η μουσική, την αγαπώ. Γράφω όταν είμαι πολύ χαρούμενος», απάντησε ο Μάριος Καπότσης.

Και μπορεί να μην έχει γράψει κάποιο τραγούδι για την Κόνι, ετοιμάζει όμως συνεργασία με τον πεθερό του και αγαπημένο τραγουδιστή Λευτέρη Πανταζή. Ετοιμάζουμε κάτι με τον αγαπημένο μου Λευτέρη, που θα κυκλοφορήσει σύντομα», αποκάλυψε στην Real News

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook