Survivor – Περικλής Κονδυλάτος: Συγκίνηση για Τριαντάφυλλο – Κακομαθημένη η Ανθή (video)
«Συγκινήθηκα πολύ με την αποχώρησή μου και είμαι ακόμη συγκινημένος. Η καρδιά μου τους αναζητά και τους βλέπω στον ύπνο μου», δήλωσε ο Περικλής Κονδυλάτος μετά την αποχώρησή του από το Survivor, μιλώντας στην εκπομπή Love It.
Ο πρώην παίκτης μίλησε θετικά για τον Τριαντάφυλλο, με τον οποίο είχαν έρθει σε αντιπαράθεση στη διάρκεια του παιχνιδιού, ωστόσο δεν είπε και τα καλύτερα για την Ανθή Σαλαγκούδη.
«Αισθάνθηκα ότι ο Κοψιδάς με είχε αδικήσει και αμφισβήτησα κάποιες αποφάσεις που είχε πάρει στο αθλητικό κομμάτι. Με τον Γιώργο Κοψιδά κάναμε κάποια κουβέντα πριν να φύγω και μου είπε ότι έχει έρθει πολύ κοντά μου και ότι με βλέπει να μεταμορφώνομαι και να αλλάζω. Είχαμε πει ότι αν δεν φύγω θα ξεκινούσε μια άλλη περίοδος ανάμεσά μας. Πριν να φύγω και με τα άλλα παιδιά κάναμε κάποιες συζητήσεις. Ίσως να έχω πει κάποια αιχμηρά σχόλια γι’ αυτούς και τους είπα ότι μετανιώνω αν έχω υπάρξει πιο αυστηρός», ανέφερε.
«Κάποια πράγματα που έλεγα, μου τα μετέφεραν άλλα άτομα της ομάδας. Μήπως κρίνομαι για την ειλικρίνειά μου; Μετανιώνω και για θετικά που έχω κάνει, που θυσίασα κάποιες φορές φαγητό που κάποιοι άλλοι δεν το έκαναν για εμένα», πρόσθεσε πάντως.
Συγκίνηση για Τριαντάφυλλο, αιχμές για Σαλαγκούδη
Φανερά συγκινημένος μίλησε για τον Τριαντάφυλλο, αναφέροντας πως «δρούσε πολλές φορές με την παιδική του πλευρά. Αυτό με στεναχωρούσε και αντιδρούσα. Έχουμε ζήσει πολύ συγκινητικές στιγμές με τον Τριαντάφυλλο. Ταΐζαμε ο ένας τον άλλον στο στόμα με το ίδιο κουτάλι. Αυτές οι στιγμές θα μας ενώνουν για πάντα. Θα είναι αδελφός μου και η καρδιά μου θα τον αναζητά, βάζοντας στην άκρη τις μικρότητες, τα νεύρα. Μείναμε δυο άνθρωποι αντιμέτωποι με σκληρές συνθήκες και αντιμετωπίσαμε ο ένας τον άλλον σαν να είμαστε άνθρωποι. Ελπίζω όταν βγει και δει κάποια πράγματα να μην θυμώσει. Δεν τον έκρινα άδικα, αλλά αυστηρά».
Από την άλλη, στην περίπτωση της Ανθής Σαλαγκούδη εξέφρασε παράπονα λέγοντας πως «δεν είχα υποχρέωση να την νταντέψω». Συγκεκριμένα ο πρώην παίκτης είπε πως «Με την Ανθή σε κάποια πράγματα ταιριάζαμε πολύ και σε κάποια άλλα όχι. Δεν είχα υποχρέωση να την νταντέψω. Δεν είμαι ο μπαμπάς της. Αν δεν μπορεί να αποδεχθεί ότι κάποιες φορές λειτουργούσε σαν κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο, αυτό δεν είναι δικό μου πρόβλημα. Είναι μοιρολάγνα και μοιρολάτρης και αισθάνεται ότι αδικείται. Η Ανθή είναι η πιο έξυπνη παίκτρια που έχει περάσει από το παιχνίδι».
Ολες οι Ειδήσεις
- Κωνσταντίνος Αργυρός – Αλεξάνδρα Νίκα: O γιός τους έκανε τα πρώτα βήματα – Φωτογραφία
- RealPolls: Πάνω από τις ευρωεκλογές η ΝΔ, στη 2η θέση η Πλεύση Ελευθερίας – Η απήχηση Τσίπρα, Καρυστιανού
- Αμερικανικό χτύπημα στο Ιράν «ακόμα και τις επόμενες 24 ώρες» – Οι ΗΠΑ αποσύρουν προσωπικό από τη στρατιωτική βάση του Κατάρ – «Μου είπαν ότι σταμάτησαν οι σκοτωμοί στο Ιράν», είπε ο Τράμπ
- Παναθηναϊκός – Αρης 3-0: Χατ τρικ Μπακασέτα και τώρα… ΠΑΟΚ για τον τελικό
- Ο ΠΑΟΚ κυριάρχησε 2-0 επί του Ολυμπιακού στο “Γ. Καραϊσκάκης” και πήρε το εισιτήριο για τους “4”
- «Είμαστε εδώ για σένα»: Έκκληση από το Χαμόγελο του Παιδιού στη Λόρα να επικοινωνήσει – Νέες μαρτυρίες και βίντεο ντοκουμέντο από τις κινήσεις της 16χρονης σε Ζωγράφου και Ομόνοια (βίντεο)
- Μαρία Καβογιάννη: Το πάρτι για τα 68α γενέθλιά της, η τούρτα από τη Βίκυ Σταυροπούλου και τα κλαρίνα
- AEK – ΟΦΗ 0-1: «Μπαλωθιά» για τελικό και… νοκ άουτ η Ένωση!
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook