Για την άρνηση απέναντι στον πατέρα της και για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που πέρασε, μίλησε η Ναυσικά Παναγιωτοπούλου.

«Ο πατέρας μου είναι τοξικομανής κι έκανε χρήση μπροστά μας», «η Η μαμά μου περνούσε βασανιστικά με έναν άνδρα εξαρτημένο δίπλα της, μονίμως έλεγε “θα το κόψω”, δεν το έκανε και μετά, ξανά τα ίδια» εκμυστηρεύτηκε

Η πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε στο περιοδικό «ΟΚ!» και ανέφερε αρχικά: «Τα παιδικά μου χρόνια δεν ήταν και τα πιο ευχάριστα. Ο πατέρας μου είναι τοξικομανής, έχω τέτοιες εικόνες από παιδί, να κάνει χρήση μπροστά μας. Δεν προέρχομαι από ευκατάστατη οικογένεια, ήμασταν πάρα πολύ δύσκολα οικονομικά».

Όπως είπε, ο πατέρας της έλεγε συνεχώς πως θα σταματήσει τη χρήση, όμως δεν το έκανε ποτέ. «Η μαμά μου περνούσε βασανιστικά με έναν άνδρα εξαρτημένο δίπλα της, που μονίμως έλεγε “θα το κόψω”, δεν το έκανε και μετά, ξανά τα ίδια», αναφέρει.

«Συνέχεια αλλάζαμε σπίτια λόγω οικονομικών προβλημάτων, όχι μόνο στην Αθήνα. Κάποια στιγμή φύγαμε και στη Δράμα για τρία χρόνια. Πολλές μετακομίσεις, που είναι ό,τι χειρότερο για τη σταθερότητα ενός παιδιού. Μόλις έβρισκα τον κύκλο μου και έκανα τις παρέες και τους κολλητούς μου, διαλύονταν όλα. Σαν να γκρεμιζόταν ένας κόσμος. Κάπως έτσι ήταν κάθε φορά για μένα», συμπλήρωσε.

Αναφορικά με τους λόγους που η μητέρα της δεν άφηνε τον πατέρα της, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου εξήγησε: «Η μαμά δεν μπορούσε να διαχειριστεί όλο αυτό που συνέβαινε στο σπίτι μας. Θα έπρεπε να είχε χωρίσει νωρίτερα, όμως θεωρούσε ότι κάνει καλό προσπαθώντας να κρατήσει την οικογένεια. Ο μπαμπάς μου ήταν μονίμως απών. Μικρή τού είχα πολύ μεγάλη αδυναμία, αλλά στην πορεία με απογοήτευσε».

Τέλος, δήλωσε: «Χώρισαν, όταν ήμουν 18 ετών. Είχε φτάσει ο κόμπος στο χτένι, δεν πήγαινε άλλο. Ανακάμπτει και μετά, ξανακυλάει. Τώρα είναι σε μια φάση που είναι καλά. Έχω μια άρνηση μέσα μου, δεν μου είναι ευχάριστο να τον βλέπω, γιατί μου θυμίζει άσχημες καταστάσεις του παρελθόντος».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook