Στην Τήνο βρίσκονται η Μαριαλένα Ρουμελιώτη με τον Σάκη Κατσούλη και ανεβάζουν στιγμιότυπα από την καθημερινότητα τους.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης σε κάποιες από τις αναρτήσεις τους δημοσιεύουν φωτογραφίες από την επίσκεψη τους και το προσκύνημα στην Παναγιά της Τήνου.

Ωστόσο οι αναρτήσεις τους αυτές εν μέσω πυρκαγιών σε όλη τη χώρα αλλά και λόγω της δημοσιότητας από την εκκλησία της Παναγιάς έχουν προκαλέσει ποικίλα σχόλια.

Την αρχή έκανε η πρώην παίκτρια του Survivor, με μια φωτογραφία της έξω από την Παναγιά της Τήνου αποκαλύπτοντας πως είχε βρεθεί εκεί πριν 27 χρόνια, καθώς στην Παναγιά της Τήνου βαφτίστηκε.

Στη δημοσίευσή της έγραψε: «Now & Then! Όσο πιο πολύ πίσω πάμε στο παρελθόν, τόσο πιο μακριά στο μέλλον μπορούμε να δούμε. Και εγώ γύρισα αρκετά πίσω. Για την ακρίβεια 27 χρόνια! Στην Παναγία της Τήνου όπου και βαφτίστηκα! Ένα ρίγος, μια ανατριχίλα!».

Ο Σάκης Κατσούλης έκανε κι εκείνος μια ανάρτηση. Αφού δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών με την αγαπημένη του, ο Σάκης Κατσούλης έγραψε: «Μια καρδιά γεμάτη ευγνωμοσύνη είναι η αρχή του μεγαλείου. Είναι μια έκφραση ταπεινότητας. Είναι το θεμέλιο για την ανάπτυξη τέτοιων αρετών όπως η προσευχή, η πίστη, το θάρρος, η ικανοποίηση, η ευτυχία, η αγάπη και η ευημερία.” Τέτοιες αρετές να έχουμε! Βάλτε μπροστά την ΑΓΑΠΗ,πιστέψτε στον εαυτό σας και στον συνάνθρωπό σας και ΟΛΑ μπορούν να συμβούν!».

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσαν

Οι αντιδράσεις και τα σχόλια
Οι αναρτήσεις τους ωστόσο, προκάλεσαν σχόλια, θετικά αλλά και αρνητικά καθώς κάποιοι χρήστες του διαδικτύου  τους κατηγορούν ότι φωτογραφήθηκαν στην Παναγιά της Τήνου, καθαρά και μόνο για λόγους δημοσιότητας. Αν και υπήρξαν κι εκείνοι που τους ευχήθηκαν τα καλύτερα, ενώ  μερικά από τα αρνητικά σχόλια, επικεντρώθηκαν και στην εμφάνιση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, η οποία όπως λένε δεν ήταν αυτή που αρμόζει για να επισκεφτεί κανείς την εκκλησία

Δείτε μερικά από τα σχόλια:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook